Öneri Havit Gamenote H2002P kulaklık küçük geldi

Reaksiyon skoru
0
Havit Gamenote H2002P kulaklık aldım, ancak başımın üst kısmına gelen bölüm kafama baskı yapıyor. Bu nedenle, bana daha rahat ve biraz daha büyük bir kulaklık önerebilir misiniz?

Aynı kulaklığı küçük geldiği için iade edip Gamepower Fujin aldım. Mükemmel mi, değil. Boştayken hafif dip ses problemi var ve hoparlör kısmında yumuşak bez olmadığından dolayı kulak oraya değince kulağı acıtıyor biraz ama hiç değilse kafama uydu. Piyasadaki kulaklıklar hep minnacık.

Havit Gamenote H2002P kulaklık aldım, ancak başımın üst kısmına gelen bölüm kafama baskı yapıyor. Bu nedenle, bana daha rahat ve biraz daha büyük bir kulaklık önerebilir misiniz?
Bende de aynı kulaklık var nasıl küçük geldi ya baya büyük kulaklık o :D Kenarlardan kafa bandını en genişe ayarladınız mı ?

Bende de aynı kulaklık var nasıl küçük geldi ya baya büyük kulaklık o :D Kenarlardan kafa bandını en genişe ayarladınız mı ?
en son ayarına aldığımda kafama oturuyo ama kafamın üst tarafına baskı yapıyo uzun süre kullanımda ağrıtıcağı için iade ettim

Geri