legned1337
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
kanka hyper pudding düşnüyorum uyumlu herhaldeKral bu keycaps hangisini aldın, bende aldım klavyeden, beyaz keycaps arıyorum, hepsi uyumlu mu
kanka hyper pudding düşnüyorum uyumlu herhaldeKral bu keycaps hangisini aldın, bende aldım klavyeden, beyaz keycaps arıyorum, hepsi uyumlu mu
Baktım hocam abs keycapsmiş, bir de hocam bir şey soracam laptopa bağladım, benim bilgisayar açılınca sağ üstteki ekran yanıyor ama rgb gelmiyor. Açılması için bilgisayar açıldıktan sonra Havit uygulanmasını açmam gerekiyor, sende de öyle mikanka hyper pudding düşnüyorum uyumlu herhalde
knk geldiğinden beri deneyimin nasık oldu güzelmi alınır mı?Baktım hocam abs keycapsmiş, bir de hocam bir şey soracam laptopa bağladım, benim bilgisayar açılınca sağ üstteki ekran yanıyor ama rgb gelmiyor. Açılması için bilgisayar açıldıktan sonra Havit uygulanmasını açmam gerekiyor, sende de öyle mi
Hissiyatı çok iyi bence, ses çıkarmıyor, lazer kesim abs keycaps alacam, onları takarım. Geceleyin yazılar hiç okunmuyor o dezavantajı var. Onun dışında kullanışlı güzel bir model. Ben Trendyol indirimi ile 900 e getirdim, bu fiyata çok iyi klavye benceknk geldiğinden beri deneyimin nasık oldu güzelmi alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide klavye keycapsleri lazer kesim olmadığı için aydınlatma harfleri göstermiyoya kötü oluyomu
Dostum aldığın keycapsi ve taktığın halini atarsan çok sevinirim aldıktan sonraHissiyatı çok iyi bence, ses çıkarmıyor, lazer kesim abs keycaps alacam, onları takarım. Geceleyin yazılar hiç okunmuyor o dezavantajı var. Onun dışında kullanışlı güzel bir model. Ben Trendyol indirimi ile 900 e getirdim, bu fiyata çok iyi klavye bence
hangi keycapsi aldın link atarmısınHissiyatı çok iyi bence, ses çıkarmıyor, lazer kesim abs keycaps alacam, onları takarım. Geceleyin yazılar hiç okunmuyor o dezavantajı var. Onun dışında kullanışlı güzel bir model. Ben Trendyol indirimi ile 900 e getirdim, bu fiyata çok iyi klavye bence
Nasıl 900 tl ye aldın bende alcamdaHissiyatı çok iyi bence, ses çıkarmıyor, lazer kesim abs keycaps alacam, onları takarım. Geceleyin yazılar hiç okunmuyor o dezavantajı var. Onun dışında kullanışlı güzel bir model. Ben Trendyol indirimi ile 900 e getirdim, bu fiyata çok iyi klavye bence
hocam uygulama ıcınde ayarlardan auto run u etkınlestırınBaktım hocam abs keycapsmiş, bir de hocam bir şey soracam laptopa bağladım, benim bilgisayar açılınca sağ üstteki ekran yanıyor ama rgb gelmiyor. Açılması için bilgisayar açıldıktan sonra Havit uygulanmasını açmam gerekiyor, sende de öyle mi
Türkçe yazarsın hocam, türkçe karakterlerin olduğu yerlerde başka simgeler var, bakmadan yazıyorsan değişen bişey yoksa bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum fakat bu klavyenin keycapleri ingilizce benim bilgisayarımdan klavye dilini türkçe q yapsam türkçe yazabilirmiyim sizce bu klavyeyle https://www.trendyol.com/havit/game...h-p-769677831?boutiqueId=61&merchantId=147035
Ben 1.5k ya aldım çok memnunum . Sessiz tok sesli iyi hissettiriyorTürkçe yazarsın hocam, türkçe karakterlerin olduğu yerlerde başka simgeler var, bakmadan yazıyorsan değişen bişey yok
tamamdır teşekkürler trendyolda fiyatı artmış sanırım da başka sitelerde bakıyordum amazonda buldum sizce buradan alınır mı? https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXR...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1Türkçe yazarsın hocam, türkçe karakterlerin olduğu yerlerde başka simgeler var, bakmadan yazıyorsan değişen bişey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben 1.5k ya aldım çok memnunum . Sessiz tok sesli iyi hissettiriyor