Havit gamenote KB884l rgb mekanik klavye

İndirimle bu klavyeyi aldım hakkında neredeyse hiç video yorum yok sizce pişman eder mi

hocam bende sipariş ettim şimdi klavye ingilizcey miş çok fazla yazı yazan biri olduğum için hyper x Türkçe keycaps alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirimle bu klavyeyi aldım hakkında neredeyse hiç video yorum yok sizce pişman eder mi

klavyeden memnun musun geldi mi ?

Bende mecbur bunu aldım. Bunu alacaktım %60 kısayol tuşları sıkıntı https://www.trendyol.com/gamepower/...e-p-771588094?boutiqueId=61&merchantId=133183
keşke onu almasaydın ya gamepower sıkıntı tutukluk yapıyor temizlik yapmak zorunda kalıyorsun %40 indirim var trendyol mobilde telefon dilini bölgesini azerbeycan yapınca oluyor öyle 850 tl ye aldım

keşke onu almasaydın ya gamepower sıkıntı tutukluk yapıyor temizlik yapmak zorunda kalıyorsun %40 indirim var trendyol mobilde telefon dilini bölgesini azerbeycan yapınca oluyor öyle 850 TL ye aldım

Bende zaten 600 TL ye aldım normal fiyatı 1200 tl

agalar klavye geldı gayet guzelde bu turkce karakterlerı nasıl yapacagım

hocam bende sipariş ettim şimdi klavye ingilizcey miş çok fazla yazı yazan biri olduğum için hyper x Türkçe keycaps alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavyeden memnun musun geldi mi ?
Kral bu keycaps hangisini aldın, bende aldım klavyeden, beyaz keycaps arıyorum, hepsi uyumlu mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,086
Üyeler
186,448
Son üye
emir kurat
Geri