Biraz konu kirletiyorum kusura bakmayin hocam. Bende bu kulakliklar arasinda kaldim ama ses kartim nasildir bilmiyorum. Asrock B550m HDV anakartina sahibim. Ses karti nasildir hangisini almaliyim.Önemli değil hocam ayrıca ses yongası hakkında net bir bilgi bulamadım spesifik birkaç modelde olan özellikler ile birkaç yongaya ayırabildim ancak net ismini bulamadım maalesef
Üstündeki yonga ALC887 Çok iyi değil ancak 2400 tl için okey bir yonga 3.5mm kulaklıkları kullanabilirsiniz sıkıntı yaşatmazBiraz konu kirletiyorum kusura bakmayin hocam. Bende bu kulakliklar arasinda kaldim ama ses kartim nasildir bilmiyorum. Asrock B550m HDV anakartina sahibim. Ses karti nasildir hangisini almaliyim.
Tesekkurler hocam zaten hikayeli oyun vs oynuyorum daha ucuz yollu seylerde isimi gorur.Üstündeki yonga ALC887 Çok iyi değil ancak 2400 TL için okey bir yonga 3.5mm kulaklıkları kullanabilirsiniz sıkıntı yaşatmaz
bendede aynı yonga var en ucuz 3.5mm ilede kullandım şahsen benim işimi görmüştü ses kasmada vs de (100 tllik kulaklık) ikisindede tatmin olursunuz çok çok kaliteli bir şey aramıyorsanız
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,335777913.html ben bunu kullanmıştım en son kablolu olarak şuandada bluetooth üzerinden Anker Q10i kullanıyorum (aldığımda 150-160 tl birşeydi yanlış hatırlamıyorsam) beni o fiyatta tatmin etmişti ancak şuanki fiyatı asla verilmez precogS yada H2002D bakabilirsiniz sizde uzun ömürlü kaliteli bir şey arıyorsanızTesekkurler hocam zaten hikayeli oyun vs oynuyorum daha ucuz yollu seylerde isimi gorur.
Hocam XPG kulakligin mikrofonu cok kotuymus bi kac incelemede gordum. Ve havit almaya karar verdim h2002p alinabilir bi model mi 100 tl farka degerse 100 tl fazla verebilirim. Degmezsw H2002D satin alacagimhttps://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,335777913.html ben bunu kullanmıştım en son kablolu olarak şuandada bluetooth üzerinden Anker Q10i kullanıyorum (aldığımda 150-160 TL birşeydi yanlış hatırlamıyorsam) beni o fiyatta tatmin etmişti ancak şuanki fiyatı asla verilmez precogS yada H2002D bakabilirsiniz sizde uzun ömürlü kaliteli bir şey arıyorsanız
Değebilir hayırlı olsun şimdidenHocam XPG kulakligin mikrofonu cok kotuymus bi kac incelemede gordum. Ve havit almaya karar verdim h2002p alinabilir bi model mi 100 TL farka degerse 100 TL fazla verebilirim. Degmezsw H2002D satin alacagim
Gamenote H2002p
tesekurler yardiminiz icinDeğebilir hayırlı olsun şimdiden