Gayet güzel kulaklık ama biraz küçük gelebilir bana küçük gelmiştiArkadaşlar 1.5k bütçem vardı havit h2002p aldım. İyimi sizce ?
yo o butcede guzel kulaklıkArkadaşlar 1.5k bütçem vardı havit h2002p aldım. İyimi sizce ?
Sağolun hocam teşekür ederimiyi hocam gule gule kullanin
Hocam kulaklık terletir mi ? malum yaz ayındayızAktif olarak kullanıyorum memnunum. Şuan tsde üç kişiyiz arkadaşlar sesimin çok net geldiğini söylüyor. Sadece fps oyunlarında daha tam olarak alışamadım.
Hocam kafam ufak gelmez benceGayet güzel kulaklık ama biraz küçük gelebilir bana küçük gelmişti
deri oldugu icin terletir. ama deri bence daha iyi cunku kumas a gore daha iyi duyuyorsun sesleriSağolun hocam teşekür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kulaklık terletir mi ? malum yaz ayındayız
Hocam kafam ufak gelmez bence
Terletme sorununun çok etkeni var. Oda sıcaklığı, vücut sıcaklığı, kullanım süresi vs. Çok terletmiyorama uzun kullanımda tabii terletiyor.Sağolun hocam teşekür ederim
Hocam kulaklık terletir mi ? malum yaz ayındayız
Hocam kafam ufak gelmez bence
Kullanıyorum güzel kulaklık , tek sıkıntısı pedleri hızlı soyulmaya başladı. O bütçede belki Fuxi h7 modeli de tercih edilebilirdi, kablosuz ve kumaş ped olması avantaj.Arkadaşlar 1.5k bütçem vardı havit h2002p aldım. İyimi sizce ?
alternatiflere yonelirdim sahsenArkadaşlar 1.5k bütçem vardı havit h2002p aldım. İyimi sizce ?