Havit h2200 p cızırtı sorunu

Conican

80+
Reaksiyon skoru
4
Kulaklığı 1 hafta önce aldım şimdi deneyebildim . Çok rahatsız edici bir cızırtı sesi geliyor çözümü var mıdır ? Gelmesini o kadar bekledik bir de iade ilei uğraşıcam şimdi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkada video açıkken bile deli gibi cızırdıyor technopat forum da bu fiyata en iyisi diyorlardı . Benim hayattaki şansım niye böyle kafayı yiycem

Sadece müzik kapalıyken geliyor . Az önce yanlış söyledim . Neden böyle .

ben de başta hayal kırıklığına uğradım fakat hiç rahatsız etmiyor merak etme sadece 5-10 dakika kullan.

ben de başta hayal kırıklığına uğradım fakat hiç rahatsız etmiyor merak etme sadece 5-10 dakika kullan.
Sadece müzik kapalıyken mi geliyor sende de . Kapalıyken baya fazla sanki

Sadece sağ kısımdan geliyor

Sadece müzik kapalıyken mi geliyor sende de . Kapalıyken baya fazla sanki

Sadece sağ kısımdan geliyor
hiçbir ses açık değilken bilgisayarın sesini fullersem bir cızz geliyor fakat kulaklığın default sesi o kadar yüksek ki genelde bilgisayarın sesini 4-6-8'de kullandığım için o cızırtı hiç gelmiyor veya kulağım alıştı

hiçbir ses açık değilken bilgisayarın sesini fullersem bir cızz geliyor fakat kulaklığın default sesi o kadar yüksek ki genelde bilgisayarın sesini 4-6-8'de kullandığım için o cızırtı hiç gelmiyor veya kulağım alıştı
Bende bilgisayardan sesi kapatsam bile gemeye devam ediyor ve sadece sağ taraftan geliyor . Bozuk olabilir mi

sen onu geç olmadan iade et. ben de aldım fakat yaşadıklarım az önce belirttiklerim gibi
1 hafta oldu ve kutusu yok . Kabul ederlermikk

Kutusu olmayınca iade oluyormu.

Arkadaşlar iade talebini oluşturdum ama kutusuz kabul ederlermi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,663
Üyeler
184,038
Son üye