Neler Yeni

Havit İademi Reddediyor Rezaleti

Gurkanpiro

80+ Platinum
dostlar selam fuxi h3 modelini aldım ve iademi reddeditler sadece açıp denedim sonra kapattım begenmedigim için 14 gün koşulsuz hakkım yokmu
Konuyu güncelliyorum almıyorlar destek talebi açıyorum sadece rapor yolluyorlar saçmalıgın daniskası

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,320
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hijyen VS diyerek savunabiliyorlar. Normalde kulak üstü buna tam olarak girmiyor orada net bir çizgi yok. THH verip kazanan da gördüm red yiyen de gördüm :D Ama kabul olan emsal bir karar bulursan THH ile iade yaparsın her türlü.

Gurkanpiro

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hijyen VS diyerek savunabiliyorlar. Normalde kulak üstü buna tam olarak girmiyor orada net bir çizgi yok. THH verip kazanan da gördüm red yiyen de gördüm :D Ama kabul olan emsal bir karar bulursan THH ile iade yaparsın her türlü.
başvurucaz mecbur açıp az denedik kapadık

Checkmate

80+ Silver
THH ye başvursan kararın sonuçlanana kadar zarar edersin. 400e aldıysan diyelim ki kulaklığı, karar sonuçlanınca enflasyondan dolayı fiyatı 700TL olur sana 400tl yi iade ederler enflasyondan dolayı zarar edersin.

Gurkanpiro

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
THH ye başvursan kararın sonuçlanana kadar zarar edersin. 400e aldıysan diyelim ki kulaklığı, karar sonuçlanınca enflasyondan dolayı fiyatı 700TL olur sana 400tl yi iade ederler enflasyondan dolayı zarar edersin.
1100 e aldım pek zararım olmaz sadece param gelsin başka nasıl iade edicem

Top Bottom