HAVIT KB904L ÇALIŞMIYOR

Adil1907

80+
Reaksiyon skoru
1
02.09.2025 happy hourda Havit KB904L satın aldım. Şehir dışında olduğum için yeni kontrol etme imkanım oldu. Cihazım çalışmıyor. Ne ışıkları yanıyor ne bilgisayar algılıyor (Acer Laptop). Driverı da indirdim fakat hala görmüyor cihazı. Destek talebi açtım göndereceğim ama size de sormak istedim. Bunu yaşayan var mı varsa ne yaptı ?

Ekler

• image.webp
    image.webp
    2.3 MB · Hit: 54
Bozuk gelmiştir, mail at desteğe değiştirirler. Yerinde olsam para iadesi isterdim sonra Aula F75 alırdım.
Gerçi laptobunun klavyesi var, sanki gereksiz harcama olmuş.

Bozuk gelmiştir, mail at desteğe değiştirirler. Yerinde olsam para iadesi isterdim sonra Aula F75 alırdım.
Tamam laptop klavyesi beğenmemiş olabilir Royal kludge r65 phantom bakabilirsiniz

Klavyenin arkasında Windows/mac yazan yer var sağa ve sola kaydırıyorsun oradan.
Windows bölümünde mi? Kontrol eder misin?

Servise gönderdim bakalım artık. Hocam happy hourdan 1299₺’ye aldım. Şuan Aula F75 neredeyse iki katı bunun. Laptop klavyesine dikkatli bakarsanız W tuşuyla J tuşunun yerlerinin değiştiğini ve W tuşunun yerine oturmadığını görebilirsiniz. Oyun oynarken daha fazla zarar vermek istemedim o yüzden harici klavyeye geçmek istedim.
Tamam laptop klavyesi beğenmemiş olabilir Royal kludge r65 phantom bakabilirsiniz
Şu servisin sonucuna göre düşüneyim hocam sağolun.
Klavyenin arkasında Windows/mac yazan yer var sağa ve sola kaydırıyorsun oradan.
Windows bölümünde mi? Kontrol eder misin?
Yapmadığım bir şey kalmadı hocam son çare servise gönderdim.

Geri