Türkiyede en rahat koltukları xdrive üretiyor hocam dediğim gibi koltuk oldukça rahat zaten deneyimlemişsinizÜrün güzel çok rahat ama alt kısım kumaşta olsa sıcaklatabiliyor eğer kütleli ve geniş vücudun varsa koltuk kısmı dar onu diyeyim fit olduğum için sorun yaşamadım o konuda ama gerçekten konforum arttı sırt ağrım azaldı tavsiye ederim
Hawk kullanıyorum sporcuyum 1.84 96 Kiloyum bana tam geliyo hafif sırttan sıkıyor biraz. Tavsiye ederim minderi biraz sert ama dediğin modelden iyidir. Bütçe varsa fab değil bi üst olanı öneririm daha puf pufturFab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu oyuncu koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından...www.hawkchair.com
xDrive Toryum Profesyonel Oyuncu Koltuğu Mavi/Siyah
xDrive Toryum profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.www.xdrive.com.tr
Arada kaldım bu fiyat bandında başka öneriniz varsa alabilirim ofis koltuklarıda olabilir.