HAWK FAB MI XDRİVE TORYUM MU?

Toryumun oturduğun yerler deri değil kumaş hocam, vücuda temas eden kısım kumaş.
XDRİVE aldım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç sıkıntısı yok. boy 181 benim anca yetiyor bana ama. almadan önce ben de hawk ve xdrive arasında kalmıştım xdrive aldım. hawk da gerçekten iyi marka fakat o paraları hak edecek kadar değil. xdrive adı yeter
XDRİVE aldım teşekkürler

Biri alınır diyor birisi alınmaz neden alınmaz
Hocam koltuk uzun süreli kullanıma uygun değil 1.30 saat sonra kalça ve sırt ağrıları yaşatıyor kumaş terletmiyor güzel konfor olarak ise ortalama altı bence

Hawk'ın tabanı daha iyi duruyor alabilirsen Zio nun kumaş modelini tavsiye ederim deri kumaş karışık kullanıyorum xdrive tipli olanların taban köşeler açılıdı parçalandı mı sünger ortaya çıkıyor Zio o konuda baya sağlam duruyor. Şahsi tavsiyeme geleceğim şimdi uzun süredir kullanıyorum bu mereti ve kalın yapıda olduğu için terleme yapıyor Adana sıcağında daha net sıkıntı yaşaya bilirsin o yüzden Decathlon QUECHUA modelini de düşüne bilirsin elime para geçerse alacağım bir model ve bu oyuncu koltuğunu köşeye bırakıcam.

Hocam hayirli olsun öncelikle ürün elinize ulasti mi nasil sizce ben de almayi düşünüyorum
Ürün güzel çok rahat ama alt kısım kumaşta olsa sıcaklatabiliyor eğer kütleli ve geniş vücudun varsa koltuk kısmı dar onu diyeyim fit olduğum için sorun yaşamadım o konuda ama gerçekten konforum arttı sırt ağrım azaldı tavsiye ederim

Ürün güzel çok rahat ama alt kısım kumaşta olsa sıcaklatabiliyor eğer kütleli ve geniş vücudun varsa koltuk kısmı dar onu diyeyim fit olduğum için sorun yaşamadım o konuda ama gerçekten konforum arttı sırt ağrım azaldı tavsiye ederim
Hocam boyunuz kilonuz kaç acaba ben de fitim yani fena degilim rahat olur bencr

Hawk fab v4 sahibiyim. Gerçekten sağlam ancak rahat değil. Boyun yastığı taş gibi, sırt yastığı da kullanışlı değil bence.

Hocam boyunuz kilonuz kaç acaba ben de fitim yani fena degilim rahat olur bencr
1.84/78
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hawk fab v4 sahibiyim. Gerçekten sağlam ancak rahat değil. Boyun yastığı taş gibi, sırt yastığı da kullanışlı değil bence.
Xdrivede yastıkları gerçekten çok rahat tam boynumu destekliyor

Geri