Teemo
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Başlıktaki 2 oyuncu koltuğu arasında kaldım hangisini önerirsiniz kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Boyum 1.84 Kilom 75
bende 1.78 95 kiloyum hawk fab önermem tak tak ediyor gıcırtıyor konfor pek yok oturduğun yer ince bir süre sonra kalkman lazım ki ağrı geçsin ve bel yastığı alta kaçıyro boşluktan konforsuzluk oluyor fıtık ediyor boyun yastığı ztn leş yani 15li plus öneririmBaşlıktaki 2 oyuncu koltuğu arasında kaldım hangisini önerirsiniz kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Boyum 1.84 Kilom 75
Bende 15li plus almayı düşünüyorum. Hawk hakkında bu tarz söylemler çok duydum. Teşekkür ederim.bende 1.78 95 kiloyum hawk fab önermem tak tak ediyor gıcırtıyor konfor pek yok oturduğun yer ince bir süre sonra kalkman lazım ki ağrı geçsin ve bel yastığı alta kaçıyro boşluktan konforsuzluk oluyor fıtık ediyor boyun yastığı ztn leş yani 15li plus öneririm
şişirme markalar kanka bunlar ekipmanlardada bir örneği Wraith markası Exvega da kötü mesela arıza yapıyor müşteri hizmetleri ve desteği berbatBende 15li plus almayı düşünüyorum. Hawk hakkında bu tarz söylemler çok duydum. Teşekkür ederim.
boy 180 kilo 80 hawk fab kullanıyom çok memnunumBaşlıktaki 2 oyuncu koltuğu arasında kaldım hangisini önerirsiniz kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Boyum 1.84 Kilom 75
hawk almaBaşlıktaki 2 oyuncu koltuğu arasında kaldım hangisini önerirsiniz kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Boyum 1.84 Kilom 75
15li kumaş modelimi varmıs görmedım pardon15li plus modeli de kumaş hocam. Düz 15li olsa haklısınız dediğinizde.