Hawk Fab Serisi 4600₺ eder mi ?

James Gg

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,798
Aldım beyler 4177₺ ye geldi naysla @Yusufx @Cavuskerem

İndirim olucak gibi de durmuyor eskiden çok ucuzdu bunlar parayı bulunca zam yemeye başlamış

Daha önce ofis koltuğu bile kullanmadım plastik sandalye full .d yani neyin ne olduğunu bilmiyorum para tuzağı vs diyenler var ne düşünüyorsunuz

Seduna Thunder pro tarzı 2.5-3k bandında koltuklar daha mı mantıklı konfor açısından

Son düzenleme:
Hangi koltuğa baksam 4 yorum okuyorum 1 i çok kötü çok arada kaldım yani garanti filan uğraşmak istemiyorum
Kötü yorum olarak ne yazmışlar ben kulanıyorum bir sorun göremedim yada beklentileri çok yüksek.

Kötü yorum olarak ne yazmışlar ben kulanıyorum bir sorun göremedim yada beklentileri çok yüksek.
Çok garip yorumlar var hocam amortisör kurulmasından turda gıcırdama ya sünger çökmesine filan her türden mevcut

Çok garip yorumlar var hocam amortisör kurulmasından turda gıcırdama ya sünger çökmesine filan her türden mevcut
Bana normal gelmedi teknoloji işi şans işidir sözünü burdada kulanabiliriz bence bide benim bildiğim kadarıyla hawk'ın müşteri hizmetleri iyi ben değer veriyor diye biliyorum öyle bir sıkıntıda yardımcı olurlar.

Bana normal gelmedi teknoloji işi şans işidir sözünü burdada kulanabiliriz bence bide benim bildiğim kadarıyla hawk'ın müşteri hizmetleri iyi ben değer veriyor diye biliyorum öyle bir sıkıntıda yardımcı olurlar.
Fiyatları keşke bu kadar artmasaydı...

Fiyatları keşke bu kadar artmasaydı...
Ben senin yerinde olsam kendi koltuğumu tasarlayıp almıştım ve instagram sayfasındada isim yazdırma ücretsiz diyordu kısa süreliğine oda varsa mükemmel olur.

Ben senin yerinde olsam kendi koltuğumu tasarlayıp almıştım ve instagram sayfasındada isim yazdırma ücretsiz diyordu kısa süreliğine oda varsa mükemmel olur.

Alırsam nays kullanır 250₺ indirimli alırım ya hocam teşekkürler

Alırsam nays kullanır 250₺ indirimli alırım ya hocam teşekkürler
Hawk fab serisinin bence tek kötü yanı süngerinin biraz daha kalın olsaydı daha iyi olurdu ama onunda rahatsız ediceğini düşünmüyorum eğer edersede altına yumuşak bir sünger falan koyabilir misin bir youtuber mesela öyle yapıyordu başka bir markanın eski koltuğunu kulanırken ama ben kulanıyorum rahatsız etmedi.

Hawk fab serisinin bence tek kötü yanı süngerinin biraz daha kalın olsaydı daha iyi olurdu ama onunda rahatsız ediceğini düşünmüyorum eğer edersede altına yumuşak bir sünger falan koyabilir misin bir youtuber mesela öyle yapıyordu başka bir markanın eski koltuğunu kulanırken ama ben kulanıyorum rahatsız etmedi.
Bu koltuklarda çoğu sorun +85-90 kiloda çıkıyor gibi ben 170-70kg yim en dandik sandalye bile dayanır muhtemelen

Fab serisi çok iyi değil diyolar ne kadar doğru orası tartışılır. Ama future serisine laf eden duymadım. Future serisi biraz daha premium koltuktur.

Fab serisi çok iyi değil diyolar ne kadar doğru orası tartışılır. Ama future serisine laf eden duymadım. Future serisi biraz daha premium koltuktur.
Future serisi de cep yakıyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,418
Üyeler
192,334
Son üye
CasEmir0
Geri