Neler Yeni

Hawk FAB V4 Koltuğu alınır mı? ?

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
2 aydır kullanıyorum rahat, kurulumu zor, bir hafta aşırı kokar, en ufak sorunda ücretsiz şekilde yeni parça siparişi verebilirsiniz.
Ek olarak bunu almanızı şiddetle öneririm sandalyenin kollarının üstü sert plastik gibi bir malzeme kaplı. Dıştan düz gözüküp dokunulduğunda ezilmiş olduğu hissedilebiliyor. Bunu alarak daha konforunuzu arttırabilirsiniz. Ben 1 ay önce aldım 500 TL idi. Şimdi yarı fiyatına düşmüş asla kaçırılmaz.

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 aydır kullanıyorum rahat, kurulumu zor, bir hafta aşırı kokar, en ufak sorunda ücretsiz şekilde yeni parça siparişi verebilirsiniz.
Ek olarak bunu almanızı şiddetle öneririm sandalyenin kollarının üstü sert plastik gibi bir malzeme kaplı. Dıştan düz gözüküp dokunulduğunda ezilmiş olduğu hissedilebiliyor. Bunu alarak daha konforunuzu arttırabilirsiniz. Ben 1 ay önce aldım 500 TL idi. Şimdi yarı fiyatına düşmüş asla kaçırılmaz.
Koltuğu 1-2 Hafta Sonra Alabilirim ama Kol Pedini biraz sonra sipariş etmeyi düşünüyorum fiyatı iyiyken.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Koltuğu 1-2 Hafta Sonra Alabilirim ama Kol Pedini biraz sonra sipariş etmeyi düşünüyorum fiyatı iyiyken.
Hawk kendi sitesinden alınca ürünleri biraz geç kargoluyor zaten. Koltukla aynı zamana denk getirebilirsin ama gerçekten ucuz şu an.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
2.5 senedir kullanıyorum genel olarak memnunum tek sorunu sırt açıklığı kısmında bel yastığının yasnanınca sarkması onun dışında bir sorun görmedim onunda çözümü var.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
1 Yıldır kullanıyorum. 3k iken almıştım çok memnunum. Bende 185 boy 80kg.Tam boyuna göre olacaktır. Yine alacak olsam yine aynı markadan alırdım. Hawk güvenilir bir firma. Aldığım günler gıcırtı yapmıştı. Mesaj attım hemen yeni parça gönderelim dediler. Ben uğraşmak istemedim ve 2 gün sonra düzelmişti zaten. O konuda kafan rahat olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.5 senedir kullanıyorum genel olarak memnunum tek sorunu sırt açıklığı kısmında bel yastığının yasnanınca sarkması onun dışında bir sorun görmedim onunda çözümü var.
Nasıl çözdün onu hocam ? Rahatsız etmiyor ama merak etttim çözümü.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
1 Yıldır kullanıyorum. 3k iken almıştım çok memnunum. Bende 185 boy 80kg.Tam boyuna göre olacaktır. Yine alacak olsam yine aynı markadan alırdım. Hawk güvenilir bir firma. Aldığım günler gıcırtı yapmıştı. Mesaj attım hemen yeni parça gönderelim dediler. Ben uğraşmak istemedim ve 2 gün sonra düzelmişti zaten. O konuda kafan rahat olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl çözdün onu hocam ? Rahatsız etmiyor ama merak etttim çözümü.
Sandalyenin arkasındaki kayışları çapraz şekilde sabitlerseniz çözülüyor.

xTURANN

80+ Silver
Yaklaşık 1 - 1.5 aydır kullanıyorum, kurulumunu yapamadığım için ( yarım yamalak yaptım ) çok fazla ses çıkarıyo geriye yaslanınca. Ayrıca vidalar 1 ayda paslanmış. Dert değil. Kafa yastığını kullanıyorum bence gayet iyi, sert olması. Bel desteğini çıkardım çünkü sürekli araya kaçıyor, kaçmasa da rahatsız ediyor. Koltukta oturduğun alan 100cm'se bel desteği ile 80'e düşüyor, tam yaslanamıyorsun. Yine de 4.5k'ya alabileceğin daha iyi koltuk yok. V4 Yani siyah olan muhtemelen en iyisi.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Yaklaşık 1 - 1.5 aydır kullanıyorum, kurulumunu yapamadığım için ( yarım yamalak yaptım ) çok fazla ses çıkarıyo geriye yaslanınca. Ayrıca vidalar 1 ayda paslanmış. Dert değil. Kafa yastığını kullanıyorum bence gayet iyi, sert olması. Bel desteğini çıkardım çünkü sürekli araya kaçıyor, kaçmasa da rahatsız ediyor. Koltukta oturduğun alan 100cm'se bel desteği ile 80'e düşüyor, tam yaslanamıyorsun. Yine de 4.5k'ya alabileceğin daha iyi koltuk yok. V4 Yani siyah olan muhtemelen en iyisi.
Sandalyenin arkasındaki kayışları çapraz şekilde sabitlerseniz çözülüyor.

Eraskel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet EFİL
4 Aydır kullanıyorum son 1 aydır sallanmaya başladı ki bu konuda çokça şikayet de varmış. Onun dışında bir sıkıntısını yaşamadım.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
N11 de şuan zam yedi.
11.11 indirim günü bu yapılanı çok aç gözlülük olarak görüyorum ve firma gözümde sıfıra indi.
Başka tavsiyesi olan var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,838
Üyeler
165,081
Son üye
Solider00
Top Bottom