hawk güzel bir marka ama herkes bel yastığının hareket etmemesinden şikayetçiMerhaba Hawk Fab v4 Kumaş Siyah Oyuncu Koltuğu aldım biraz araştırdım ve uygun fiyatlı güzel bir koltuk olarak bunu buldum kullananlar varsa nasıldır?
benim için çok sorun olucağını sanmıyorum hem galiba dediğiniz sorun yukarı kaldırdığında geri düşmesi onu da koltuğu araştırırken buldum lastiklerini yan tarafını geçirince sıkılaştığı için duruyormuş galibahawk güzel bir marka ama herkes bel yastığının hareket etmemesinden şikayetçi
Bende 1 haftadır kullanıyorum şuanda memnunum. fiyatına gore bence alınırhawk güzel bir marka ama herkes bel yastığının hareket etmemesinden şikayetçi
evet onun dışında süper ben kumaş tavsiye ederim deri pişik yaoıyor ve soyuluyor gri pijama giyince porsutuyorbenim için çok sorun olucağını sanmıyorum hem galiba dediğiniz sorun yukarı kaldırdığında geri düşmesi onu da koltuğu araştırırken buldum lastiklerini yan tarafını geçirince sıkılaştığı için duruyormuş galiba
lastikleri yana geçirirvar bende 1.5 yıldır kullanıyorum çok rahat terlemede yok tavsiye ederim bel yastığı problem yapmıyor dert etme onu