1.78 boy 86 kiloyum koltuk arayışında baya sıkıntı çektim. Antalyada yaşadığım için deneme şansım da olmadı. Bizzat firmaya sorarak koltuk ölçüleri konusunda bilgi aldım. (geniş ve rahat olan bir koltuk arıyordum.) Hawk bu soruma bile düzgün yanıt vermeyerek beni baştan kaybetti. Xdrive atak kumaş modeli aldım. Ortepedik onaylı bir model ve yaklaşık 5 aydır (Mayıs 13 teslim tarihi) kullanıyorum. hiçbir şekilde bel ağrısı boyun ağrısı ve darlık hissi vermedi. Müşteri hizmetleri aşırı ilgili. Her konuda beni memnun etti. Tavsiyem eğer geniş bir model arıyorsanız bu modele yönelebilirsiniz. Sorduğunuz modelde bacağa denk gelen destekleri çıkartırsak (Ki önemli ölçüde budur kanımca) Hawkdan aldığım bilgiye göre 37cm geliyor. (Ve hawk ın belirttiğine göre bu ölçümü koltuğun ön kısmından yani en geniş kısmından yapmışlar bu ölçü koltuğun arka kısmına gittikçe daralıyor). Önerdiğim modelde 44 cm genişliğine sahip bu kısım ve ölçümü oturma kısmının ortasından yaptım. Ben koltuk alırken çok sıkıntı çektiğim için olabildiğince detaylı bir şekilde anlatmak istedim özellikle bizim gibi fazla kilolular için koltuk seçimi çok sıkıntılı olabiliyor.