renk olarak fotoda göründüğü ile aynı mı geliyor rengi yoksa daha koyu mu daha açık mıevet, normal
Biraz daha açık gibi bildiğim kadarı ile ya da aynı idi arkadaşımda da vardı hatırladığım kadarı ile biraz daha açıktırenk olarak fotoda göründüğü ile aynı mı geliyor rengi yoksa daha koyu mu daha açık mı
anladım teşekkür ederim siyah ile onun arasında kaldımda siyah toz çeker diyenler oldu bide çabuk kirlenebilir siyaha cips düşse rengi çıkıyor hemen diye düşünüyorum coal tercih etmeyi düşünüyorumBiraz daha açık gibi bildiğim kadarı ile ya da aynı idi arkadaşımda da vardı hatırladığım kadarı ile biraz daha açıktı
şimdiden hayırlı olsun güzel koltukturanladım teşekkür ederim siyah ile onun arasında kaldımda siyah toz çeker diyenler oldu bide çabuk kirlenebilir siyaha cips düşse rengi çıkıyor hemen diye düşünüyorum coal tercih etmeyi düşünüyorum
coal olanı görmüştün sen güzel miydi siyah ile onun arasında baya kalıyorumdaşimdiden hayırlı olsun güzel koltuktur
Hocam gönlünüz ne isterse onu alın bana yorum yapmak düşmez.coal olanı görmüştün sen güzel miydi siyah ile onun arasında baya kalıyorumda
sen gördün diye sormak istedimde yapmak istemiyosan yinede teşekkür ederimHocam gönlünüz ne isterse onu alın bana yorum yapmak düşmez.
Hocam ben de arada kaldım siz nasıl bilirseniz.sen gördün diye sormak istedimde yapmak istemiyosan yinede teşekkür ederim
eyw teşekkürlerHocam ben de arada kaldım siz nasıl bilirseniz.