Neler Yeni

Öneri Hawk Future mu yoksa HP Omen Citadel mi?

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Alıntıyı görüntüle
Bir oyuncu koltuğunda bunu gördüğün gibi kaçacaksın arkadaş. Hawk almanı öneririm kesinlikle, kumaştan şaşma.
Deri konusunu da araştırdım, bana göre de en büyük dezavantajı deri olması ama kumaş tarzı bir şey koyularak terleme engellenebiliyormuş.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Deri konusunu da araştırdım, bana göre de en büyük dezavantajı deri olması ama kumaş tarzı bir şey koyularak terleme engellenebiliyormuş.
Bizzat kullandım, hem deri hem de kumaş. Yani o yaz ayında o kadar nefret ettirdi ki anlatamam. Odanızda sürekli 20-23 derecelerde gezdirecek bir klima vs. var ise deri tamam. Şöyle de bir şey var oda sıcaklığı yaz aylarında alıp başını götürürse öyle klima yerine vantilatör falan da kurtarmıyor. Çok terletiyor, rahatsız ediyor sıcakta falan filan. Kumaş hava alıyor, deri gibi terletme yapmıyor ve dokusu bana daha rahat geliyor deriye göre. İlk kez alıyorsanız "oyunucu koltuğu" kategorisinde kesinlikle deri koltuğa kanmamanızı öneririm. Kumaş kâfi.

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Bizzat kullandım, hem deri hem de kumaş. Yani o yaz ayında o kadar nefret ettirdi ki anlatamam. Odanızda sürekli 20-23 derecelerde gezdirecek bir klima vs. var ise deri tamam. Şöyle de bir şey var oda sıcaklığı yaz aylarında alıp başını götürürse öyle klima yerine vantilatör falan da kurtarmıyor. Çok terletiyor, rahatsız ediyor sıcakta falan filan. Kumaş hava alıyor, deri gibi terletme yapmıyor ve dokusu bana daha rahat geliyor deriye göre. İlk kez alıyorsanız "oyunucu koltuğu" kategorisinde kesinlikle deri koltuğa kanmamanızı öneririm. Kumaş kâfi.
Şu anda ne kullanıyorsunuz?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
aynı klasmanda koltuk sayılmazlar omen bayağı premium
Abartıldığı kadar değil. İki koltuğu da deneyimledim ona göre yorum yapıyorum. Şu anki farka değecek bir tarafı yok. Ben gibi özellikle deri koltuk seven biri değilseniz yaz aylarında istediği kadar kaliteli olsun derinin terletmesinin bir önlemi yok ben yazın üstüne 3 cm kumaş minder koyup kullanıyorum o haldeyken terliyorum. Çünkü deri hava almıyor.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre

"KAİZEX"

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökalp gündüz
Şu anda ne kullanıyorsunuz?
Hocam bende senin gibiydim aklımda sadece bu ikisi vardı ama gerek aşırı kaliteli olması ve hawk da ki sıkıntılar yüzünden omen sipariş ettim bundan önce fab almıştım rezaletti çok gıcırdama vardı sünger de 20 günde çökme oldu bel desteği sıkıntılıydi iade ettim ayrıca omen çok seviliyor ve aşırı rahatmis ben omen almanı öneririm ayrıca kumaş da kullansan deri kullansan her türlü terlersin

"KAİZEX"

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökalp gündüz
Hp Omen amazonda 11.000 TL. Hawk Future ise 8.000 TL. İkisi arasında baya kaldım. 11.000 lira verilir mi sizce, değer mi? Maalesef fiziksel olarak gidip deneyimleyemiyorum.
Hocam omen citadel elime ulaştı kurulumu yaptım oturduğum en rahat koltuk üstünde uyursun öyle söyleyeyim bel desteği de mükemmel zaten viscodan yapılmış koltuk mükemmel tavsiye ederim

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
Her türlü koltugu denedim hawk cougar xdrive rampage msi vs 1.5 ay önce vs citadel aldım media marktte teşhiri var. Malzeme yapısı mükemmel kesinlikle 8 k bandında isen 11 de verilir ben 10 k ya aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,113
Üyeler
164,781
Son üye
Cora66
Top Bottom