ver 10k yazısız olanını al o zamanHayırdır itopya sponsorluğumuz mu var 6k verip reklam panosu gibi koltuk alıcaz
Bunlardan daha iyi bir ofis koltuğum var zaten ince düşüncen için sağ ol hocamver 10k yazısız olanını al o zaman
güle güle kullan hocam maddi durumu senin kadar iyi olmayan arkadaşlar alır belki öyle düşünmek lazımBunlardan daha iyi bir ofis koltuğum var zaten ince düşüncen için sağ ol hocam
Elbette hocam, ben sadece işin esprisindeydim. Bu fiyatlara muadili yoksa arkada bir itopya logosu görmezden gelinebilir. Fakat bu fiyata muadili varsa ben bu koltuğu tercih etmezdim.güle güle kullan hocam maddi durumu senin kadar iyi olmayan arkadaşlar alır belki öyle düşünmek lazım
bu fiyatta rahatlık ve konfor açısından muadili olmadığı için sanırım arkadaş bu konuyu açtıElbette hocam, ben sadece işin esprisindeydim. Bu fiyatlara muadili yoksa arkada bir itopya logosu görmezden gelinebilir. Fakat bu fiyata muadili varsa ben bu koltuğu tercih etmezdim.
Link
İhtiyacı olan çok düşünmesin, bu fiyatlara nadir iniyor. Kaliteli sayılabilecek bir koltuk.
Alıntıyı görüntüle