bende öyle düşünüyomda deride güzel duruyor o aklımı çelebilir sadece yoksa kumaş tercihim+Kumaş koltuk tercih et yazın deri terletir
Ben de Hawk kullanıyorum da, Fature serisini kullanmıyorum. O seriye sahipse ve bizi bilgilendirirse çok sevinirim.@Alper Arıkan size yardımcı olur kendisi hawk kullanıyor
Senin kulla digib seri nasil sende o seriden bahset almak isteyeb olursa oda. BilgilensinBen de Hawk kullanıyorum da, Fature serisini kullanmıyorum. O seriye sahipse ve bizi bilgilendirirse çok sevinirim.
Kumaş koltuk tercih et yazın deri terletir
O kadar cok mu tozlaniyor eger oyleyse valla siyah alinmaz hatta deri bilr alinabilirHawk aldım, 80 kiloyum, 10. ayda süngeri çöktü. Toplam kullandığım süre 3 ay. İletişime geçeceğim bakalım...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kumaş terletmiyor fakat efsane tozlanıyor. Haftada 1 defa tozunu almak gerekiyor.
Ben future dusunuyorumda o da pahalandi 3700 ken 4000 olduBu hawk koltuklara nolmuş ya 1400 ken almayı düşünüyordum gereksiz pahalı diye vazgeçtim. Şimdi 2600 TL olmuş inanılmaz.
İşin gereği bütün gün bilgisayar başında geçirmiyorsan bana pek mantıklı gelmiyor o kadar paralara koltuk almak.Ben future dusunuyorumda o da pahalandi 3700 ken 4000 oldu