Neler Yeni

Hawk gaming chair fab v4 5749 tl

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Ahmet
Fiyat normal. İndirim yok. Akakçe gibi siteleri öğrenebilirsiniz.

1734798488196.png

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
2 aydır kullanıyorum. Genel olarak memnunum fakat ilk başta çökme yapıyordu sonra öğrendim normalmiş. Alt mekanizma gönderdiler. Şimdide bir tekeri dengesiz sürekli ses çıkartıyor halıda yani çökme yapıyordiğer 5 tekerleğe göre havada kalıyor biraz. Onu da söyleyeceğim desteğe. Bu iki sorun biraz canımı sıktı ama genel olarak iyi.

Xdrive olarak model tavsiyeniz var mı çok karışık geldi .Bütçe 10-15 arası başka marka da olabilir. Beyaz olma şartı var

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Ömer
2 aydır kullanıyorum. Genel olarak memnunum fakat ilk başta çökme yapıyordu sonra öğrendim normalmiş. Alt mekanizma gönderdiler. Şimdide bir tekeri dengesiz sürekli ses çıkartıyor halıda yani çökme yapıyordiğer 5 tekerleğe göre havada kalıyor biraz. Onu da söyleyeceğim desteğe. Bu iki sorun biraz canımı sıktı ama genel olarak iyi.
Çökme derken hocam?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Çökme derken hocam?
Koltuğa oturunca 2-4 cm çökme yapıyordu. Bana normal gelmedi. Daha doğrusu rahatsız ediyordu beni. Sanki emanet koltuk almışım gibiydi. Sonra alt mekanizma değişince biraz normalleşti hissedilmiyor.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
eyyüb
2022 felandı aldım halen kullanıyorum yastık götümün altından kaymakta yenisi almak zorundayım alamadım yastığın sonrakileri düzelletiler.
ilk aldığımda 1 haftada vida yalama oldu arka tarafa doğru düşüyordum az kalsın. motorcudan 1 tane aynı vidadan aldım sorun kalmadı.
hiç yağlamadım kirlenme olmadı çökme benzeri veya gıcırtı olmadı.
70 kilo 1.83 boy
kol kısmı güzel ama dağa uzun yapsalar iyi olurmuş her yöne dönme ve indirip kaldırma +sı.
götümüz hassas :D oturduğumda biraz uyuşuyor arkadaş ta var öyle oturdumu uyuşma yok severek kullanıyor.
orta segment terletmeyen sağlam koltuk.
genel olarak coğu kişi sığar rahat.
konfor orta seviye tek benim için eksisi konfor.
5üzerinden 4 veya 3.5 diyebiliriz.
fp ürün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Huzeyfe
geriye doğru itip sabitlediğinde öne doğru oturursan eski halini alıyor dimi hocam bahsettiğiniz sorun o mu ?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
geriye doğru itip sabitlediğinde öne doğru oturursan eski halini alıyor dimi hocam bahsettiğiniz sorun o mu ?
Yok direkt koltuğa oturunca; oturduğum kısım 2-4 cm aşağı iniyordu pıss diye. Onu değiştiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,879
Üyeler
164,741
Son üye
sillygoose
Top Bottom