Seduna thunder pro vartavsiye etmiyorum aynısı bende var rahatlık konusunda iyi ama yazın çok terletiyo bunun yerine sırt kısmı fileli ofis koltuğu alın
Memnun musun , oturma kısmına çok ince ve süngerine sert diyorlar ?Fature serisi bu paralardı ne kadar çok pahalandı be iyi ki almışım
Fab v5 kullanıyorum ama tek farkları renk ben memnunum arkadaki yastık düşmesi dışında sorun gormedimde ama 6k çok fazla bence onun yerine o paraya daha kaliteli bir ofis koltuğu falan bakılabilir ve deneyip almanızı tavsiye ederim bu arada ikinci el piyasasinada bakmayı unutmayın çok temizler oluyorMemnun musun , oturma kısmına çok ince ve süngerine sert diyorlar ?
Hahaha aynı süreci bana da yaşattılar. THH ile çözdüm. 4 ay sonra 3k ya almıştım kupon tanımladıkları için. Beklentiyi yüksek tutmayana gayet yeterli bir koltuk.Hepsiburada indiriminde 3k olmuştu bu. Ben de ordan almıştım. İptal etmişlerdi, başlarını kemirdim her yere yazdım defalarca arayıp destek talebi açtım tabi bunların arkasında thh'ye de başvurdum ama thhye gerek kalmadan bana kupon tanımlayıp ilk aldığım fiyattan tekrar satın almamı sağladılar.
Hocam yastık için bağlanan lastikleri çapraz bağlayınca düşmüyor. ben aralık ayında 4.5kya aldım. bana göre gayet rahat bir koltuk. 180 85kiloyum. 6kya değer mi bilmiyorumFab v5 kullanıyorum ama tek farkları renk ben memnunum arkadaki yastık düşmesi dışında sorun gormedimde ama 6k çok fazla bence onun yerine o paraya daha kaliteli bir ofis koltuğu falan bakılabilir ve deneyip almanızı tavsiye ederim bu arada ikinci el piyasasinada bakmayı unutmayın çok temizler oluyor