Neler Yeni

Hawk Gaming Chair Tekerlek Demir Sesi

PunkiesT

80+ Bronze
Forumdaki öneri doğrultusunda bu marka Koltuk aldım ama Tekerlek kısmında hareket ettirdikçe demir sesi geliyor normal bir durummu demir olduğu için bu ses normal deniliyor. Arkaya yaslandıkça gıcırdıma sesi geliyor sırt kısmından bunun içinde bakım videosu atabiliyorlarmış. Benim sorunum bu tekerlek kısmından gelen demir sesi ve bir tekerlek daha fazla yukarı aşağı çıkabiliyor zorlamadan yarım CM civarı filan.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Aynı sorun bende de var bir şey yapıyorum az bir şey ileri gittiğimde tak diye ses geliyor tekerlek yerine oturuyor sanki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gıcırdama da var tam yaslanınca biraz gıcırdıyor öncesinde yağlamıştım mekanizmayı ama 1 hafta sonra tekrar ses geliyor sanırım yan mekanizmadan geliyor.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,496
İsim
Baran Kut
Yağlamayı denediniz mi ? Genelde gres yağı çözer derler gıcırdama seslerini.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Hawk'ın yolladığı kendi yağı var ve yağlanacak yerleri yağladım. Mekanizmayı sökmeden de yağlamak zor gibi.

PunkiesT

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bende de var bir şey yapıyorum az bir şey ileri gittiğimde tak diye ses geliyor tekerlek yerine oturuyor sanki.
Çok rahatsız edici bir ses cidden bana Çıkan ses standart olarak görülmektedir denildi. olay görülsün diye fayans üzerinde çekmiştim zemin kaynaklı denildi. Yani bu sesin nasıl bir standart ses olabilir rahatsız edici tam sandalyeden kalkıyorum hafif geri itiyorum bu ses çıkıyor. Ayrıca şimdi yazdılar tekerlekten olağan dışı bir ses gelmiyormuş :D

crucify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Turgut Kural
Bende de aynı sorun var, tekerleğe ek olarak tam yaslanınca tak diye ses geliyor alt kısımdan

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Çok rahatsız edici bir ses cidden bana Çıkan ses standart olarak görülmektedir denildi. olay görülsün diye fayans üzerinde çekmiştim zemin kaynaklı denildi. Yani bu sesin nasıl bir standart ses olabilir rahatsız edici tam sandalyeden kalkıyorum hafif geri itiyorum bu ses çıkıyor. Ayrıca şimdi yazdılar tekerlekten olağan dışı bir ses gelmiyormuş :D
Bende çok sık gelmiyor ama bir anda korkutucu ses geliyor.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,496
İsim
Baran Kut
Dışarıdan yağlamak zor gerçekten. Yağ spreyleri var Würth markasının onu kullanmıştım ben sorunum bir süre de olsa çözülmüştü.

PunkiesT

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gıcırdama için söylüyorsan şimdi onun için 2 foto attılar ama bu tekerlek sesi normal değil bildiğin demir sesi tekerlek takıldığı demire vuruyor. Tam oturmuyor yukarı aşağı rahat hareket ettirebiliyorsun demir seside iki demirin birbirine vurmasından dolayı oluyor tahminimce

oliveforge99

80+ Silver
Bir koltuk alalım dedik hepsi sorunlu çıktı. Yok mu benzer fiyat bandında sorunsuz bir koltuk?

PunkiesT

80+ Bronze
Bir koltuk alalım dedik hepsi sorunlu çıktı. Yok mu benzer fiyat bandında sorunsuz bir koltuk?
https://exvega.com/exvega-vesta-kumas-profesyonel-oyuncu-koltugu-beyaz-duman-2024-serisi/ Almadan önce bunada bakıyordum istersen bir bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsi birbirinin laciverti.
Ne yapacağız bilemiyorum kolay para geçmiyor elimize aldıklarımda hep bir sıkıntı...

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,798
İsim
Kerem Çavuş
Forumdaki öneri doğrultusunda bu marka Koltuk aldım ama Tekerlek kısmında hareket ettirdikçe demir sesi geliyor normal bir durummu demir olduğu için bu ses normal deniliyor. Arkaya yaslandıkça gıcırdıma sesi geliyor sırt kısmından bunun içinde bakım videosu atabiliyorlarmış. Benim sorunum bu tekerlek kısmından gelen demir sesi ve bir tekerlek daha fazla yukarı aşağı çıkabiliyor zorlamadan yarım CM civarı filan.
gelen ses alt mekanizmayla ilgiliyse wp üzerinden ulaş yenisini gönderiyorlar aynı sorunu ben de yaşamıştım sorun yok şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,132
Üyeler
168,241
Son üye
soundhs
Top Bottom