Oturma yerinin yumuşaklığı ve rahatlığı nasıl?ben memnunum konuma da bakabilir sin kullananlarda yorum yapmıştı bir kaç ay oldu alalı fiyatı aynı 3400 e iyi tek sıkıntısı yastık araya kaçıyor arada
bence iyi bazen ayak üstünde oturuyorum tuhaf geliyor ama otururken daha hiç rahatsız olmadımOturma yerinin yumuşaklığı ve rahatlığı nasıl?
5Hocam peki rahatlık konusunda 10 üzerinden kaç verirsiniz?
Siyah olan modelini aldım 3500₺ Koçtaşdan gelmesini bekliyorum 2 gün oldu daha siparişiniz alındı diyor hazırlanıp verilene kadar 1 hafta bekleticekler gibibence iyi bazen ayak üstünde oturuyorum tuhaf geliyor ama otururken daha hiç rahatsız olmadım
1 hafta bekleyebilirsin evet bana 2 günde gelmişti ama bekleyenler var memnun kalmazsan iade edersin ama bu fiyata daha iyisini ben bulamadım aldığım günden beri de memnunum bir kolcak çökme yapto ama oda görüntü de değil ben fazla bastırarark kullandım biri yaptı eminim garantiye göndersem düzeltirler ama gerek yok engel değilSiyah olan modelini aldım 3500₺ Koçtaşdan gelmesini bekliyorum 2 gün oldu daha siparişiniz alındı diyor hazırlanıp verilene kadar 1 hafta bekleticekler gibi