Neler Yeni

Hawk Koltuk hepsipay kampanyası?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi, Hawk hepsiburada ile anlaşma yapmış koltuk alındığı zaman 1000 TL hepsipara veriyor fakat nasıl veriyor nereden veriyor detaylarına ulaşamadım bilgisi veya fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Screenshot_130.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
hepsiburadanın özel kartı var ondan alınca oluyor galiba

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
Pahalı zaten kendi sitesinde 1-2k indirim alıyor düzenli
Nakit param yok limit ile alıp taksit ödeyeceğim yapacak bir şey yok eğer bu doğruysa koltuk mantıken 1k indirimli gelmiş oluyor bana ama bu kampanyayı nasıl kullanacağımızı anlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Oraya kayıtlı kartlar ile yazıyor açıklama da fakat satın alım hepsipay limiti ile olması lazım diye anladım ben
yok bende geçen görmüştüm özel kredi kartları var kayıt oluşturucaktımda oluşturamadım benim o bankada üyeliğim var diye ve şifresini unutmuştum bide hisseleri var bunların ordaki miktarınlada alırsan oluyo glb

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
yok bende geçen görmüştüm özel kredi kartları var kayıt oluşturucaktımda oluşturamadım benim o bankada üyeliğim var diye ve şifresini unutmuştum bide hisseleri var bunların ordaki miktarınlada alırsan oluyo glb
Anlamadım hocam kampanya da yazan hepsipay limiti ile alınınca diyor ek açıklama olarak hepsipay'e kayıtlı kartlar ile diyor burada bir yanlışlık var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,234
Üyeler
161,415
Son üye
jeshi
Top Bottom