Neler Yeni

Öneri Hawk Koltuklarda Kronik Sorun

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Hawk alacak arkadaşlara öneri, sakın almayın, şuan benimle birlikte 4 arkadaş fab v2 ve v4 aldık hepimizde kolçak sorunu var, kolçaklar 2 ay kadar iyi sonra plastiğin dandik ve serbest yerleşiminden dolayı aşırı salıyor daha sonra aşırı döne döne merkezdeki dönmeyi sağlayan parçanın vida noktası kırılıyor, sabitlemek için kol desteğinin vidasını sökünce geri takılmıyor

bir arkadaşım uğraşamam diyip kolçakları komple yeni aldı, farkettik ki garantiyle gönderdiği ürünler üretim hatası içeriyor bedava diye gönderiyorlar, parayla alınanlar düzgün üretilen aşağıya da benim kolçaklardan birinin fotoyu bırakıyorum, sonunuz böyle olacak
Bir tüketicinin sağlığıyla böyle oynanmamalıydı

Soldaki kolçağa oturuyor gördüğünüz üzere kırılmış sağ taraftaki 4 vida ise söktükten sonra yuvaya asla oturmuyor eğer parayla almaz iseniz

Ekler

• IMG_20231102_121217.jpg
    IMG_20231102_121217.jpg
    2.5 MB · Hit: 58

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sallanma olayını bende farkettim ama çokta önemli değil düzgün oturunca önemi olmuyorda diğer sorunları farketmedim

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Sırf kolçak için markayı kötüleyip sakın almayın demek saçmalıktır. Bende kullanıyorum ama bende öyle bir sorun olmadı bu biraz sizin nasıl kullandığınıza bağlı bir durum garantisi devam ediyor her parça kırıldı bozuldu derdinde parçayı gönderin yenisi gelsin bir daha mı kırıldı bir daha isteyin.

freygasm

80+ Gold
Forumda 6-7aydır hawk almayın diye bağırıyorum, ilk defa oyuncu koltuğuna oturmuş herkes ''yoo hawk mükemmel knk'' diyor :D 2 arkadaşım ve bende de sırt kısmı ayrıldı, sadece bende olsa tesadüf derdim. Ayrıca oturulabilecek en rahatsız koltuk.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sırf kolçak için markayı kötüleyip sakın almayın demek saçmalıktır. Bende kullanıyorum ama bende öyle bir sorun olmadı bu biraz sizin nasıl kullandığınıza bağlı bir durum garantisi devam ediyor her parça kırıldı bozuldu derdinde parçayı gönderin yenisi gelsin bir daha mı kırıldı bir daha isteyin.
Ben 2 kere değiştirdim kolçağı ilk yaşadığım sorun değil, kolçağı gönderin diyorlar gönderiyorum, her gelen kolçağın ayrı bir defosu oluyor

Arkadaşım parasını verip yeni alınca sorunsuz defosuz göndermesi pazarlama taktiğinin sat ve tüket mantığında oldupunun göstergesi, bu pazarlama taktiğini bilenler zaten uzak durması gerektiğini anlamaları için yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sallanma olayını bende farkettim ama çokta önemli değil düzgün oturunca önemi olmuyorda diğer sorunları farketmedim
Sallanma olayı için buldukları çözüm çıkar tak, arkdaşın uç kısmı kırıldı, kırılınca düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda 6-7aydır hawk almayın diye bağırıyorum, ilk defa oyuncu koltuğuna oturmuş herkes ''yoo hawk mükemmel knk'' diyor :D 2 arkadaşım ve bende de sırt kısmı ayrıldı, sadece bende olsa tesadüf derdim. Ayrıca oturulabilecek en rahatsız koltuk.
Kendi sitesinden mi aldın yoksa sen de bizim gibi bir amazon hepsiburadadan mı satın aldın? Sorun yaşayanların çoğu Amazondan ve hepsiburadadan satın alanlar

freygasm

80+ Gold
Kendi sitesinden mi aldın yoksa sen de bizim gibi bir amazon hepsiburadadan mı satın aldın? Sorun yaşayanların çoğu Amazondan ve hepsiburadadan satın alanlar
Ben ilk çıktığı zaman almıştım kendi sitesinden. O zamanlar kumaş tek model hawktı.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Belki dediğin gibi ilk kez kullandığım icin bana güzel geliyordur beni rahatsiz eden tarafı yok ama fature serisi güzeldir fab serisi biraz f/p duruyor baya f/p

freygasm

80+ Gold
Belki dediğin gibi ilk kez kullandığım icin bana güzel geliyordur beni rahatsiz eden tarafı yok ama fature serisi güzeldir fab serisi biraz f/p duruyor baya f/p
Zio ile arasında 500-600tl fark vardı uzun süre, oturma yerine bakarsanız zionun, hawkınki basur garantili gibi duruyor zaten.

The Batman

80+ Silver
zamanında herkes hawk alın diye bagırıyordu şimdi almayın diyorlar ne degişti ben aldım 4 ay oldu sorun yaşamadım

Garipbirfizikci

80+ Bronze
zamanında herkes hawk alın diye bagırıyordu şimdi almayın diyorlar ne degişti ben aldım 4 ay oldu sorun yaşamadım
Arkadaşım 700 tl verip o kolçağı alınca aradaki farkı görünce anlıyor insan orta seviye fiyatında giriş seviyesi bir koltuk aldığını, itopyanın incehesap'ın hazır sistem satıp her sorunda size benzer bozuk muadilleri gönderip sonunda size şu ram i işlemciyi satalım demesi gibi, hadi o elektronik, bahsedilen ürün mobilya sonuç olarak da vücut sağlığını etkiliyor;
geçen yıl olsa alınır derdim ama giriş seviyesine bu kadar paralar dökmek mantıklı değil bir koltuğa 4-5-6k bayılıp 3 ayda 4 ayda bir yeni parça talep etmek de mide bulandırıcı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,441
Üyeler
168,137
Son üye
nobinob
Top Bottom