Garipbirfizikci
80+ Bronze
Hawk alacak arkadaşlara öneri, sakın almayın, şuan benimle birlikte 4 arkadaş fab v2 ve v4 aldık hepimizde kolçak sorunu var, kolçaklar 2 ay kadar iyi sonra plastiğin dandik ve serbest yerleşiminden dolayı aşırı salıyor daha sonra aşırı döne döne merkezdeki dönmeyi sağlayan parçanın vida noktası kırılıyor, sabitlemek için kol desteğinin vidasını sökünce geri takılmıyor
bir arkadaşım uğraşamam diyip kolçakları komple yeni aldı, farkettik ki garantiyle gönderdiği ürünler üretim hatası içeriyor bedava diye gönderiyorlar, parayla alınanlar düzgün üretilen aşağıya da benim kolçaklardan birinin fotoyu bırakıyorum, sonunuz böyle olacak
Bir tüketicinin sağlığıyla böyle oynanmamalıydı
Soldaki kolçağa oturuyor gördüğünüz üzere kırılmış sağ taraftaki 4 vida ise söktükten sonra yuvaya asla oturmuyor eğer parayla almaz iseniz
bir arkadaşım uğraşamam diyip kolçakları komple yeni aldı, farkettik ki garantiyle gönderdiği ürünler üretim hatası içeriyor bedava diye gönderiyorlar, parayla alınanlar düzgün üretilen aşağıya da benim kolçaklardan birinin fotoyu bırakıyorum, sonunuz böyle olacak
Bir tüketicinin sağlığıyla böyle oynanmamalıydı
Soldaki kolçağa oturuyor gördüğünüz üzere kırılmış sağ taraftaki 4 vida ise söktükten sonra yuvaya asla oturmuyor eğer parayla almaz iseniz