Bende güzel bir deri koltuk kullanıyorum en iyisiOyuncu koltuğu en saçma şeydir. Onun yerine patron koltuğu alırım 3 kat daha rahat.
tamamOyuncu koltuğu en saçma şeydir. Onun yerine patron koltuğu alırım 3 kat daha rahat.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabii bana göre.
tamamBende güzel bir deri koltuk kullanıyorum en iyisi
Hiç duymadığım bir marka, bakınca bir sorun göremiyorum ama geniş gibi dursa da bel kısmı aşırı düz yani boyun desteğini çok sağlıklı yapamaz, bel desteği ise birazcık monitöre yakınlaşığı an bozulur. Malzeme kalitesini bilmiyorum.
aa boyum 170 kilom 58Hiç duymadığım bir marka, bakınca bir sorun göremiyorum ama geniş gibi dursa da bel kısmı aşırı düz yani boyun desteğini çok sağlıklı yapamaz, bel desteği ise birazcık monitöre yakınlaşığı an bozulur. Malzeme kalitesini bilmiyorum.
knk bence onun yerine böyle geniş bi patron koltuğu al çok daha rahatsoru yukarda fab v3 almak istiyorum
kankam ileride setuo warsa katılmayı deneyceğim o yüzdenknk bence onun yerine böyle geniş bi patron koltuğu al çok daha rahat
jatdav ben zaten bel yastığını kullanmayacağım birde şunun derisine bakar mısınKendi sitesinden bakabilirsin ama o modelde olmayabilir.
Derisini hiç bilmiyorum ortalama bir şeydir fiyatına göre, yastıktan bahsetmiyorum, koltukların bir eğimi var ya, o eğim sayesinde destekliyor. O modellerde yok mesela dümdüz.kankam ileride setuo warsa katılmayı deneyceğim o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
jatdav ben zaten bel yastığını kullanmayacağım birde şunun derisine bakar mısın