Yardım Hawk vs TitanSeat vs Exvega oyuncu koltugu arasinda kaldim.

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
10000
Arkadaşlar masa basi calistigim icin gercekten saglikli bir koltuga ihtiyacim var ama butceyi cok asamiyorum, yeni basladigimdan dolayi.

Hawk Future serisi 10k ya dusmus bi de Titan Throne serisi var aralarinda kaldim hangisi alinir sizce?

Titan Seat Throne

Hawk Future

Exvega Andromeda

Farkli onerilere de acigim.

Son düzenleme:
Hawk fab kullanıyorum şu düz ofis sandalyelerine de oturdum bı farkı yok boşa para verip almışız 120 kilo değilsen bel boşluğu kalıyor ağrıtıyor bı süre sonra oturma yeri çok büyük yani future biraz daha iyi olabilir ama benim önerim zio zirvesidir bu işin. Şikayet eden görmedim doğru düzgün

Hawk fab kullanıyorum şu düz ofis sandalyelerine de oturdum bı farkı yok boşa para verip almışız 120 kilo değilsen bel boşluğu kalıyor ağrıtıyor bı süre sonra oturma yeri çok büyük yani future biraz daha iyi olabilir ama benim önerim zio zirvesidir bu işin. Şikayet eden görmedim doğru düzgün
Bende fab kullandim begenmedim. Fame ve Future serisi iyi ama future deneme firsatim olmadi, bi de titanseat oven cok gordum onu da denemeye persembe gidecektim ama indirim biter hawkin, en kotu alirim iade ederim.

Arkadaşlar masa basi calistigim icin gercekten saglikli bir koltuga ihtiyacim var ama butceyi cok asamiyorum, yeni basladigimdan dolayi.

Hawk Future serisi 10k ya dusmus bi de Titan Throne serisi var aralarinda kaldim hangisi alinir sizce?

Titan Seat Throne

Hawk Future

Görüntü olarak future daha güzel duruyor bel desteği için yastık da var ne kadar fark eder rahatlık bakımından hangisi daha iyi onu bilemiyorum.

Titan Seat Throne

Hawk Future

Exvega Andromeda

hawk koltukların rahat olduğunu söyleyemem fab kesinlikle alma fame yada future serisine bakabilirsin yetkili servis olarak çok ilgililer(kargolama süreleri 4-10 gün diyor zamanı sonuna kadar kullanıyorlar kargo 2 haftada geliyor aciliyetimi bildirmeme rağman beni sallamadılar) indirim kovalarsan hawk alınabilir (indirimler yeni bitti) onun haricinde fiyatlar zioya yakınsa zio al geç kafan rahat olur oturma yerleri güzel görünüyor hawk koltuklara göre daha rahttır zio yetkili servis nasıldır bilemiyorum kick yayıcıların yayınına girerek %10 inidirim alabilirsin cavs kodu çalışıyor

hawk koltukların rahat olduğunu söyleyemem fab kesinlikle alma fame yada future serisine bakabilirsin yetkili servis olarak çok ilgililer(kargolama süreleri 4-10 gün diyor zamanı sonuna kadar kullanıyorlar kargo 2 haftada geliyor aciliyetimi bildirmeme rağman beni sallamadılar) indirim kovalarsan hawk alınabilir (indirimler yeni bitti) onun haricinde fiyatlar zioya yakınsa zio al geç kafan rahat olur oturma yerleri güzel görünüyor hawk koltuklara göre daha rahttır zio yetkili servis nasıldır bilemiyorum kick yayıcıların yayınına girerek %10 inidirim alabilirsin cavs kodu çalışıyor
Future 10k suan, Zio nun tasarimlar cok garip geliyor bana ya modern durmuyolar. TitanSeat hakkinda ne dusunuyorsun throne serisi kullanan hem cok az hem duzgun inceleme bulamadim.

Bende bekliyorum, hawk mı titan mı bütçeyi exvega için 21k ya çıkarmıştım ısıtma visco filan ama titanı yeni gördüm paten tekerlek mıknatıslı yastık filan 9.9k ya veriyo adamlar. Kalitesi nedir kullanıcı varsa aydınlatırsa sevinirim

Bende bekliyorum, hawk mı titan mı bütçeyi exvega için 21k ya çıkarmıştım ısıtma visco filan ama titanı yeni gördüm paten tekerlek mıknatıslı yastık filan 9.9k ya veriyo adamlar. Kalitesi nedir kullanıcı varsa aydınlatırsa sevinirim
Hocam bende. Titan Throne, Hawk Future, Zio, Exvega Andromeda. Hepsi butcemde 10k fiyatlari cok arada kaldim

Bugün titan throne sipariş ettim. İlk izlenim WhatsApp konuşmaları çok iyi geçti. Kolçak pedi sordum var ama daha listeleyemedik hediye gönderiyoruz size dedi ve mutlu oldum. Bakalım gelince nasıl olacak

Bugün titan throne sipariş ettim. İlk izlenim WhatsApp konuşmaları çok iyi geçti. Kolçak pedi sordum var ama daha listeleyemedik hediye gönderiyoruz size dedi ve mutlu oldum. Bakalım gelince nasıl olacak
Hayirli olsun hocam yorumlarinizi bekliyorum belki bende yarin modoko da throne denemeye gidebilirim.

Titan Seat Throne

Hawk Future

Exvega Andromeda

bende fab kullananlardanım ama hiç bir fark/özellik göremedim bildiğin koltuk işte. Çok bir beklentim yoktu ama en azından müşteri deneyimi olarak memnun kalırım diye düşündüm ama öylede olmadı. İlk hafta sırt bölgesinin vida kısmından gıcırtı sesleri gelmeye başladı. Koltuk geldiğinde kedi pisliği gibi kokuyordu ve vida delikleri bile düzgün açılmamış. Vida deliğini açmak için kumaşa deliği ben açtım ve güya bunlar göndermeden önce koltuğu deneyip gönderiyorlar.
Şunu tekrardan teyit etmiş olduk bir türk markası çok pof poflanınca kalitesini kaybediyor abi ben daha da başka ürünlerini almam sanada önermem.

exvega business pro modelini kullanıyorum aşırı rahat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,095
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri