Hawk-XDrive Hani Modeli Alınmalı?

H
183 boy-110 Kilo
Bütçe 12-14k
Konfor ve Dayanıklılık en önemli konular
Hawk Fame kullanıyorum aşırı memnunum. Deri olmadığı için terletme sıfır (Antalya'da yaşıyorum). Bel boyun desteği mükemmel seviyede. Fiziksel özelliklerim 183 cm 90 kg. 180 dereceye kadar yatabiliyor ve sorunsuz. 1 yıldan fazla oldu alalı 1 tane yağ bile belki dokundurmadım gıcırdamanın g si yok henüz. Birçok ayarı (aşağı yukarı-kol koyma kısmında 3 ayar-sırt kısmında 90-180 derece arası istediğin açıya ayarlayabilme vs.) mevcut. Alacaksan tavsiye ederim tecrübeyle sabit güzel bir koltuk. Ha işin teknik servis kısmını bilemem servislik hiçbir olay yaşamadım henüz :)

Ben Hawk Future kullanıyorum 1 seneye yakın olacak ve oldukça memnunum. En az 5,6 sene daha sorunsuz gider hissi veriyor koltuk. Future pro ile arasında olan fiyat farkına değer mi bilmiyorum gerçi.

Ben Hawk Future kullanıyorum 1 seneye yakın olacak ve oldukça memnunum. En az 5,6 sene daha sorunsuz gider hissi veriyor koltuk. Future pro ile arasında olan fiyat farkına değer mi bilmiyorum gerçi.
teşekkür ederim yayıncılardan değil müşterilerden dinlemek daha iyi oluyor ürünleri

Geri