Hawkaffinty isimli site virüs müdür?

K2xan

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar.Teknosanın sitesine girerken birden track.hawkaffint diye bir site açıldı ama bir şey çıkmadı ben de kapattım sonra. Bu virüsle alakalı bir şey midir, endişelenmem gereken bir husus var mı?
Çünkü 2 gün önce de kartımdan benden habersiz Steam purchase 425 adlı firmadan para çekilmişti. Bilgisayarımda bir virüs olabilir mi acaba ?

Merhabalar.Teknosanın sitesine girerken birden track.hawkaffint diye bir site açıldı ama bir şey çıkmadı ben de kapattım sonra. Bu virüsle alakalı bir şey midir, endişelenmem gereken bir husus var mı?
Çünkü 2 gün önce de kartımdan benden habersiz Steam purchase 425 adlı firmadan para çekilmişti. Bilgisayarımda bir virüs olabilir mi acaba ?
Kaspersky indir tarama yap.

Herhangi bir dosya indirip açmadıysan sorun olmaz.
Steam purchase olayı ile ilgili bankanla görüşme yap %90 ihtimal para iadesi sağlarlar.
Virüs konusunda da tarama yapmanı tavsiye ederim durduk yere kart bilgilerini alamaz kimse çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,981
Üyeler
191,018
Son üye
Yusufmania
Geri