2-pac-4-ever
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
- Bütçe
- 50000
Arkadaşlar Şu Sistemin Aynından Toplamak İstiyorum Bunun Aynısını Toplayabilecek bir Mağaza var mıdır ve sizce ne kadara mâl olur
Kasa Lian Li O11DArkadaşlar Şu Sistemin Aynından Toplamak İstiyorum Bunun Aynısını Toplayabilecek bir Mağaza var mıdır ve sizce ne kadara mâl olurAlıntıyı görüntüle
Bazı parçaları bulamadım bi de bu kasa yerine GT 502 nasıl olurKasa Lian Li O11D
Ekran kartı Asus TUF GAMİNG (Muhtemelen 3070 - 3080)
İçerik önemlii değilse aynısı olmasada benzer parçalarla hemen hemen aynı görünümü verecek şekilde 20-30k arasına toplanır
Farketmez hepsi aynı tarz. Önemli olan sıfır mı istiyorsunuz ikinci el mi. Ben fiyatı 2. El olarak baz aldım. Sıfır isterseniz 50k ya süper toplarım şimdiBazı parçaları bulamadım bi de bu kasa yerine GT 502 nasıl olur
Ya işlemci ve ekran kartını aman aman istemiyorum fazla oyun oynayan biri değilim görsellik istiyorum i5 12400f R5 5600 bile olurişlemcinin ne olduğuna göre değişir ama tahminimce 60 k civarı tutar hocam
İstediğim sıvı soğutmayı ve rami bulamadım bunun gibi olan anakart da rog strix b550 beyaz düşünüyorumFarketmez hepsi aynı tarz. Önemli olan sıfır mı istiyorsunuz ikinci el mi. Ben fiyatı 2. El olarak baz aldım. Sıfır isterseniz 50k ya süper toplarım şimdi
Sıfır istiyorum kanka toplamasını ben yapmak istiyorum4070 ile toplaman daha mantıklı olur. Yukarda bir yerde 23k'ya kampanya vardı.
Ya işlemci ve ekran kartını aman aman istemiyorum fazla oyun oynayan biri değilim görsellik istiyorum i5 12400f R5 5600 bile olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İstediğim sıvı soğutmayı ve rami bulamadım bunun gibi olan anakart da rog strix b550 beyaz düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sıfır istiyorum kanka toplamasını ben yapmak istiyorum
Aynı kasa farklı markalarla 4070ti toplanabilir, mobilde olmasam toplardım. 6 7 sene sonra sistemi değiştirince ben de böyle bi şey toplamayı düşünüyorumArkadaşlar Şu Sistemin Aynından Toplamak İstiyorum Bunun Aynısını Toplayabilecek bir Mağaza var mıdır ve sizce ne kadara mâl olurAlıntıyı görüntüle
Hocam iki üç yukarıda kendim topladığım sistem nasıl sence tamamen ilk denemem acemiliğe verBeyaz sistem toplarım istersen ama tavsiye etmem bende beyaz sistem hayali ile topladım pişman oldum anladım ki performans daha önemli kendimi tatmin etmiş oldum senin yerinde olsa beyaz takıntısı yapmam kalite fiyat performans odaklı düşünürüm