hayatımda hiç yaşamadım. gerçekten yaşamadım. akşama kadar evde oturdum doğduğumdan beri. ustalığım var ama bulunduğum konum uygun değil. mecbur 9 5 fabrikada çalışmalıyım. mesela diyorum sabah kalktım 9da gittim, 5de eve geldim. günün nerdeyse yarısı bitti. tatil zaten pazarımız var (sanırım), resmi tatiller ve yıllık izin. hadi yıllık izinlerde gezersin eglenirsin de. insanın rutinleri olur. mesela kimi insan sporcu. kimi insan araba sürer. kimi insan kod yazar. kimi insan hayvanlarla ilgilenir. kimi insan bitkilerle. mesela saat 5te eve gelip hobilerinizi yapmak size yetiyormu. gezip eglenebiliyormusunuz. işin maddiyatında değilim ben. sadece zaman yetiyormu. sanki 5 te eve geldim hayat bitti gibi geliyor. kendi işimi kurmam da zor. zaten pek umudumda yok. sizler nasıl yaşıyorsunuz
mesela belirttiğim kısımda gezme yok, tatil yok, yemek yok, hastane yok, kız arkadası yok. cunku ihtimale bile katmiyorum. okadar kaygiliyim. daha zaman yonetmeyi bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela belirttiğim kısımda gezme yok, tatil yok, yemek yok, hastane yok, kız arkadası yok. cunku ihtimale bile katmiyorum. okadar kaygiliyim. daha zaman yonetmeyi bilmiyorum.