Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Ankara'da mısın ki?Bruh.
aynı okulda değiliz :/
Ankara'da mısın ki?Bruh.
aynı okulda değiliz :/
Bizim Almanca Hocası bize ödev olarak 1 saat almanca kendini tanıtın dedi sen ne diyorsun 20DK kendin almanca videosu attım bana girmemiş yazmışAlmanca ödevi aynı kelimelerin olumlusu olumsuzu ve cümlede kullanılmasıydı.
İngilizce de ise 21 sayfa etkinlik verildi.
Doğru reyizHayat buyudukce iyi gelmiyor maleseef
değilimAnkara'da mısın ki?
Profilde boşuna mı Angara Sincan yazdık olumm, orada değilsen nasıl aynı okulda olak?değilim
ben görmedim.Profilde boşuna mı Angara Sincan yazdık olumm, orada değilsen nasıl aynı okulda olak?
Valla Ben 2 yıldır kendi bilgisayarıma bir ram alamadınVallaha nasıl desek hiç iyi değil. Araç alalım dedik fiyatlar uçtu. Dedik madem bir bilgisayar toplayalım ona giriştik her şeyi aldık ekran kartı kaldı stoklar yok fiyatlar uçtu neye girişsek kursağımızda kalıyor. bıhtıh ya bıhtıh
bende bu korona dönemlerinde ömür dolduruyorum boşa boşaSıkıldım herşeyden.
En azından elinde bir oyun canavarı var bende çift çekirdek 2 gb ram ve ekran kartı olmayan bir pc varDengede gidiyor, ne iyi ne kötü. Bilmiyorum ileride ne olucağımı
Ne iyi ne kötü sıradan işte uyan yemek ye ders yap pc başında otur yemek ye ders yap sonra gene pc başına geç uyuHayat Nasıl İyimi Gelin Muhabbet Edelim eeee hayat nasıl
Ömür dolduruyorsun yani anladımNe iyi ne kötü sıradan işte uyan yemek ye ders yap pc başında otur yemek ye ders yap sonra gene pc başına geç uyu
baya bi zamandır bu döngüyü tekrarlıyorum sıkıldım artık
Yok avax longlamıştım saat 10 gibi 10x le. Stop koymayıda unuttum. Gitti paralar.BTC'mi? BTC için bu gece riskli diyorlar.