Neler Yeni

Hayatım aşırı kötü gidiyor

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Semih Nas
Kendinizi avutmaya devam edin. Kanzi saçlı elemanlar çoktan 50. sevgilisini yaptı bile. Ama benim bir tane bile olmadı ya. Bir tane bile.
cidden hayatı sevgili yapmak için mi yaşıyorsun? benim de olmadı olmasını da istemem hayatta yapılabilecek çok şey varken buna mı takıldın sen özenmeye çalışıyorsun başarısızlığın temel sebeplerinden biri de bu
kendin olmayacaksan hiçbirşeye yaramazsın bir yere kadar götürür sonra işler batar herkes baştan başlar sen ilk değilsin

Exercitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aytuğ Zeyrek
cidden hayatı sevgili yapmak için mi yaşıyorsun? benim de olmadı olmasını da istemem hayatta yapılabilecek çok şey varken buna mı takıldın sen özenmeye çalışıyorsun başarısızlığın temel sebeplerinden biri de bu
kendin olmayacaksan hiçbirşeye yaramazsın bir yere kadar götürür sonra işler batar herkes baştan başlar sen ilk değilsin
Neden hazır karakterler varken kendim olayım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
Evet dostlar daha önce böyle bir konu açmıştım. Ancak şimdi durum daha vahim. 15 Eylül'de Annem'i kaybettim. Hayatım bayır aşağı gidiyor. Beni hayata bağlayacak en ufak şey kalmadı. Hayatımda sevdiğim hiç bir şey yok. Kız eli değmedi elime. Tipsizim. Özgüvensizim. Zayıfım. Hayata 10-0 geriden başladım resmen. Ne yapmam lazım?
spor yap para kazan dostum

Exercitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aytuğ Zeyrek
Son düzenleme:

hekrar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Said
Sayayım mı daha? Tipsizim. Hiç bir becerim yok. Elle tutulur hiç bir şeyim yok. Şimdi suçu kime bulmam lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım 3 gün içerisinde ölürüm.
Umarım ölmezsin knk

Son düzenleme:

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Semih Nas
O kadar kolay mı?

Ya benim tek amacım şuan bir sevgilimin olması. Ondan sonra ölsemde umrumda olmaz.
sana yardım etmeye çalışanda suç ezik ucubesin çok ciddiyim öylesin annen bile umrunda değil

Qmarika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Efe Doğmuş
O kadar kolay mı?

Ya benim tek amacım şuan bir sevgilimin olması. Ondan sonra ölsemde umrumda olmaz.
yemin edebilirim ama kanıtlayamam sana bunun yanlış olduğunun makalesini yazdım. çok yazık.

Exercitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aytuğ Zeyrek
Top Bottom