Neler Yeni

Hayatım aşırı kötü gidiyor

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Başardığım hiç bir şey yok. Tırnaklarımı kesmeyi, yumurta kırmayı, basit ev işlerini bile yapmayı bilmeyen biriyim.
öncelikle dinler fakirler için yaratılmıştır. çokda şeey beklemeyin o taraftan .. eğer hayattan hiç bir arzu ve beklentin kalmadı ise yaşadağın her saniye dakika boşa yaşamış gibi hissedersin. tavsiyeme gelecek olursak ölmeden önce yapacaklarını listele ve onlara uğraş. merak ettiğin şeyler olur görüpte imrendiğin şeyler olur vb. yine sende bitiyor olay yani. devam edip etmemen sana bağlı

pallass

80+
Allah yardımcınız olsun. Her ne kadar söylemesi çok kolay da olsa ümitsizlenmeyin. Ben kendi cevrem adına konuşuyorum, cevremdeki maddi manevi zenginliğe erişmiş insanların çoğu zamanında çok ağır travmalar geçirmiş kişiler. Hiç beklemediğiniz yerden yüzünüz güler, beklemediğiniz güzelliklerle karşılaşırsınız.
Sabredip çaba gösterin. Sınavınız varsa sınavınıza çalışın. Okumak istemiyorsanız ilgi duyduğunuz meslek alanlarında çalışın.

Exercitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aytuğ Zeyrek
öncelikle dinler fakirler için yaratılmıştır. çokda şeey beklemeyin o taraftan .. eğer hayattan hiç bir arzu ve beklentin kalmadı ise yaşadağın her saniye dakika boşa yaşamış gibi hissedersin. tavsiyeme gelecek olursak ölmeden önce yapacaklarını listele ve onlara uğraş. merak ettiğin şeyler olur görüpte imrendiğin şeyler olur vb. yine sende bitiyor olay yani. devam edip etmemen sana bağlı
Merak ettiğim şeyler hiç yok. Hayattan tamamen koptum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah yardımcınız olsun. Her ne kadar söylemesi çok kolay da olsa ümitsizlenmeyin. Ben kendi cevrem adına konuşuyorum, cevremdeki maddi manevi zenginliğe erişmiş insanların çoğu zamanında çok ağır travmalar geçirmiş kişiler. Hiç beklemediğiniz yerden yüzünüz güler, beklemediğiniz güzelliklerle karşılaşırsınız.
Sabredip çaba gösterin. Sınavınız varsa sınavınıza çalışın. Okumak istemiyorsanız ilgi duyduğunuz meslek alanlarında çalışın.
Allah yardımcı olsaydı annemi öldürmezdi. Hiç kusura bakmayın.

olympus1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anonim Anonim
Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Merak ettiğim şeyler hiç yok. Hayattan tamamen koptum.

Allah yardımcı olsaydı annemi öldürmezdi. Hiç kusura bakmayın.
hocam ona bakarsan kimse ölmesin dünya bir karışıklığa gitsin ve yok oluşun eşiğinde olalım her şey bir düzen içindedir ölmekte o düzenin bir parçasıdır

Exercitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aytuğ Zeyrek
Neyse Allah'a suç bulamya devam et
Sayayım mı daha? Tipsizim. Hiç bir becerim yok. Elle tutulur hiç bir şeyim yok. Şimdi suçu kime bulmam lazım?

hocam ona bakarsan kimse ölmesin dünya bir karışıklığa gitsin ve yok oluşun eşiğinde olalım her şey bir düzen içindedir ölmekte o düzenin bir parçasıdır
Umarım 3 gün içerisinde ölürüm.

mfm125

80+ Silver
Sayayım mı daha? Tipsizim. Hiç bir becerim yok. Elle tutulur hiç bir şeyim yok. Şimdi suçu kime bulmam lazım?

Tamam senin böyle olmanda hiç bir suçun yok suçu kendinde arama

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
duygularınız sizi güçsüzleştiriyor

Tipsizliğimi nasıl düzelteyim anlat hele.
çirkin diye bir şey yoktur herkesin bakış açısı farklıdır sizin çirkin dediğinizi elbet beğenen birileri vardır kendini çirkin tanımlayan sensin sana çirkin diyenler de kendi bakış açısına uymadığın için ayrıştırmak amaçlı böyle bir kelime türetmiştir çirkin diye bir şey yoktur

Exercitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aytuğ Zeyrek
duygularınız sizi güçsüzleştiriyor

çirkin diye bir şey yoktur herkesin bakış açısı farklıdır sizin çirkin dediğinizi elbet beğenen birileri vardır kendini çirkin tanımlayan sensin sana çirkin diyenler de kendi bakış açısına uymadığın için ayrıştırmak amaçlı böyle bir kelime türetmiştir çirkin diye bir şey yoktur
Kendinizi avutmaya devam edin. Kanzi saçlı elemanlar çoktan 50. sevgilisini yaptı bile. Ama benim bir tane bile olmadı ya. Bir tane bile.

Top Bottom