Hayatimda ilk baslarda 4-5 yil kadar önce tek derdi iyi bir oyun bilgisayari olan bir cocuktum butun sorunlarımı cozecek sanirdim 3 yil sonra gerceklesti bu istegim fakat bekledigim gibi olmuyormus 16 yasindayim ve haliyle yaşım ilerledikçe bazi istek ve ihtiyaclarim artiyor zamanla ailemden para isteyemez duruma geldim onlar ben disarida bir kahveye bir yemeğe yuzlerce lira vermem için calismiyorlardi sonucta. Genel dertlerimi unutmak icin basketbolla ilgileniyordum ama gunde saatlerce basket oynamak bsna para kazandırmıyor ve bu canımı sıkıyor tatil gunlerimi kazancsiz gecirmek bu yuzden bir ise girdim altin tamiri yapıyorum sabah 8 aksam 8 6 gun çalışıyorum ve yorgunluktan ölüyorum eve gelince tamam param var ama param hic bir işe yaramiyor yani çözmüyor dertlerimi adam akilli arkadasim yok bir kız arkadasim olsun anlayisli bir insan olsun bana destek olsun isterim ama olmuyor yapacak bir sey yok buna da ailemle de işten dolayı vakit geciremiyorum yani benim hayatimda ne bilgisayar dertlerimi çözdü ne de paramin olmasi ben sorunumu da bilmiyorum ama zaman zaman ölü gibi oluyorum mental scidan bana biraz tavsiye verin lutfen cok kötüyüm gercekten