Arkadaşlar artık ne yapacağımı bilmiyorum çok bunaldım sevgili vs işim olmaz o anlamda değil sorunum . Son 1 ayda iyice değiştim derslerime düzenli çalışan biriydim çalışmadığım günlerde kendimi kötü hissederdim ama nedense son 1 ayda kitap yüzü bile açmamışımdır neredeyse, hocalar ödev verirse zar zor yapıyorum oda bazen, derslere katılım sağlayamıyorum hoca soruyu çözünce video kadı alıp telefona bakmaya devam ediyorum yatmaktan nefret eden biriydim ama artık hep uyuyasım geliyor valorant csgo hikayeli oyunlar vs severek oynardım artık hiç bir oyundan zevk almıyorum neredeyse girmiyorum bile girince de oynayamıyorum çıkıyorum. Belki evde vakit geçirdiğin için bunalmış olabilirsin diye düşünmüş olabilirsiniz ama zaten normalde gezmeyi dolaşmayı vs seven biri değilim ailemle aram iyi ama eskiden hep yanlarında dururdum TV izlerdim sohbet ederdim ama artık odamdan hiç çıkasım gelmiyor yatakta oturup sosyal medya da geziniyorum nasıl kendimi toparlarım vs internetten araştırdım fakat olmuyor çok uyuşuk oldum lütfen yardım edin böyle kalmak istemiyorum ama olmuyor bir türlü gayret verip eski düzenime dönemiyorum her şeyi erteliyorum yani bitik gibiyim bir beklentim kalmadı . Yardım edin lütfen.