Neler Yeni

Hayatımı düzeltmek istiyorum

Atakan011

80+
Reaksiyon skoru
0
16 yaşındayım, yaşıtlarımın sevgilileri var, arkadaş grupları var, annesi babası hayatlarına karışmıyor, birde kendime bakıyorum kızlarla konuşamıyorum, hafif sivilcem var, ailem (özellikle babam) devamlı telefona bakmama karışıyor, onun dışında sosyal anksiyetem var okulda zorbalanıyorum, param yok, diksiyonum kötü artık üzülmeye başladım eskiden takmıyordum ama ileride kendime kızacağım diye korkuyorum, sizce neler yapmalıyım?

16 yaşındayım, yaşıtlarımın sevgilileri var, arkadaş grupları var, annesi babası hayatlarına karışmıyor, birde kendime bakıyorum kızlarla konuşamıyorum, hafif sivilcem var, ailem (özellikle babam) devamlı telefona bakmama karışıyor, onun dışında sosyal anksiyetem var okulda zorbalanıyorum, param yok, diksiyonum kötü artık üzülmeye başladım eskiden takmıyordum ama ileride kendime kızacağım diye korkuyorum, sizce neler yapmalıyım?
arkadaş grubumuza alabilirim istersen diger şeyler için tavsiye veremeyecegim
Discord ahmeti3833

takma kanka bu konuları, bende 16 yaşındayım okulu açığa çekip işte çalışıyorum paramıda kazanıyorum hayatımda güzel parayı bulman lazım diğer türlü sıkıntı ama okulu bırakda demiyorum

ailende genel olarak cahillik var mı , sevgilin olması şart değil benim abim 30 küsür yaşında hala bir sevgilisi yok benimde yok o meseleyi çok takmamak lazım , anksiyeteni düzeltmen için psikoloğa gitmen lazım zorbalama işi psikologtan sonra yüzde 90 çözülecek zaten , sivilce olması normal daha ergenliğe yeni girdin sayılır bu dediklerimi yapmazsan ilerde muhtemelen kendine çok kızacaksın ve amacın sadece yaşamak olacak bu arada para meselesini de takma kafaya kimsede yok çünkü :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

takma kanka bu konuları, bende 16 yaşındayım okulu açığa çekip işte çalışıyorum paramıda kazanıyorum hayatımda güzel parayı bulman lazım diğer türlü sıkıntı ama okulu bırakda demiyorum
okul önemli hocam bazı çocuklar motivasyon kanallarına özenip okulu falan bırakıyorlar komik bir şey gerçekten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,700
Üyeler
173,242
Son üye
bugra5767
Geri