Neler Yeni

Hayatımı nasıl düzene sokarım?

123kral14

80+ Silver
spora başla ege fitness izle gerisi geliyor

3.George

80+ Bronze
Hoca. Evden okula eğer 10km yoksa tabii ki yetmez ya yediklerinde seçici olacaksın kalori hesabı yapıp yada yürüyeceksin ayrıca hiç evden çıkmak istemiyorsan yürüyüş bandı alabilirsin taksitle
Benim arkadaşlarım çağırsa ben buluşmaya çalışırım çünkı bende çok sosyal değilim ama senide anlıyorum dar kıyafetler ile tiknaz gözükeceksin ama utanma çünkü utanılacak bir şey değil kilolu olman kendini sırf bu yüzden geride tutma
Hayatım boyunca bu kadar kilolu olmadığımdan gizleyesim geliyor. Birde kıyafetlerde dar olunca sıkıyor bi daralma oluyor hocam bende. Bu yüzden de dışarda dolaşırken üstümle başımla uğraşasım geliyor. Üstüne kilo da alınca arkadaşlarda ordan vurup vurup duruyor. Okuldan eve evden okula 6 km yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sweat dönemide geçti ama ben hala okul kıyafetinin üstüne sweat giyiyorum çünkü okul tişörtü dar oluyor. Göbek ve göğüsler aşırı belli oluyor. Rahatsız oluyorum.

pc ustasi1

80+ Silver
Yaşım 17. Son 2 yıldır pc bağımlısı sayılabilirim ama en çok bu yaz bittikten sonra yani eylülden bu yana doruğa ulaştı. Eylülde de o kadar oynamıyordum. 15 gün tatille beraber bu işin ipi kaçtı. 1. dönem gibi başarılı değilim. Derslerim yokuş aşağı inmeye başladı. Herkes yükselirken ben düştüm ve bu da insanı kötü etkiliyor. Pc yüzünden hayatımda hiç görmediğim kilolara ulaştım üstüne şiştiğim için havaların ısınmasıyla yazlık kıyafetde giyemez oldum. Giysem bile rahat hissedemiyorum zaten. Arkadaşlarımdan koptum. Evden çıkıp dolaşmaktan çok evde pc başında zaman geçiresim geliyor. Ocaktan beri bu ipin ucu kaçtı. azaltmaya çalıştıkça daha kötü oluyor. Hiç bir şey ypasım gelmiyor. Okul zaten beni aşırı stres ediyor bu yüzdende kafayı dağıtmak için pcye dalıyorum. PC bir de tembelleştirdi. Hiçbirşey yapasım gelmiyor.
Lan olm tam beni anlatıyo he :S . 15 Tatilde kendime söz verip günü gününe çalışacağım dedim ve öylede oldu 75'ten aşağı notum olmadı sende kendine sözler verip uygulayabilirsin

Şu son zamanlarda aşırı kg aldım hocam. 102 fln oldum. Ocakta 92 , okul başlarkende 85 kilo falandım.

Çoktan kafamda mezuna bıraktım hocam. O yüzden ders çalışasım gelmiyor. Spor işine de param yok gibi bahaneler uyduruyorum :/. Pcye sınırlama koydum ama o kadar boşluğa düştüm ki baya kötü oldum. Pc benim stresimi alıyor kafamı dağıtıyor.
Eğer şişmanlıktan rahatsızlık duyuyosan sweet giy göbeği yok ediyor :SD

Son düzenleme:

3.George

80+ Bronze
Lan olm tam beni anlatıyo he :S . 15 Tatilde kendime söz verip günü gününe çalışacağım dedim ve öylede oldu 75'ten aşağı notum olmadı sende kendine sözler verip uygulayabilirsin

Eğer şişmanlıktan rahatsızlık duyuyosan sweet giy göbeği yok ediyor :SD
1. dönem öyleydim ama 15 tatil sonrası bi bozuldum. Stresimde artınca direkt kendimi pcye verdim. Bu arada sweat giyiyorum zaten ama havalar o kadar ısındıki içinde su oluyorum. Bu da benim için çok sıkıntı.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
1. dönem öyleydim ama 15 tatil sonrası bi bozuldum. Stresimde artınca direkt kendimi pcye verdim. Bu arada sweat giyiyorum zaten ama havalar o kadar ısındıki içinde su oluyorum. Bu da benim için çok sıkıntı.
eskiden bende pcde uzun süreler geçiriyordum, şuanda açamıyorum bile kendini meşgul edecek bir iş bulursan eğer bu durumdan rahatça kurtulursun.

ato1954

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Atakan
yeni kitaplar al müzikler dinle spora başla kendine program oluştur sosyal medya hesaplarını sil dopamin detoksu yap
Sosyal medya silmeden de kendini geliştirebilir bence, ekran sınırı koyduğu sürece sıkıntı olmaz, çünkü bazen kafa dağıtmak için iyi olur ama tabi fazlası zarar.

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Yaşım 17. Son 2 yıldır pc bağımlısı sayılabilirim ama en çok bu yaz bittikten sonra yani eylülden bu yana doruğa ulaştı. Eylülde de o kadar oynamıyordum. 15 gün tatille beraber bu işin ipi kaçtı. 1. dönem gibi başarılı değilim. Derslerim yokuş aşağı inmeye başladı. Herkes yükselirken ben düştüm ve bu da insanı kötü etkiliyor. Pc yüzünden hayatımda hiç görmediğim kilolara ulaştım üstüne şiştiğim için havaların ısınmasıyla yazlık kıyafetde giyemez oldum. Giysem bile rahat hissedemiyorum zaten. Arkadaşlarımdan koptum. Evden çıkıp dolaşmaktan çok evde pc başında zaman geçiresim geliyor. Ocaktan beri bu ipin ucu kaçtı. azaltmaya çalıştıkça daha kötü oluyor. Hiç bir şey ypasım gelmiyor. Okul zaten beni aşırı stres ediyor bu yüzdende kafayı dağıtmak için pcye dalıyorum. PC bir de tembelleştirdi. Hiçbirşey yapasım gelmiyor.
spora baslarsan pc den otomatik uzaklasıyosun

Top Bottom