Neler Yeni

Hayatta ki yaptığınız çılgınlıklardan birini anlatın

Yukihira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emircan
Kucukken mafyanin çocugunu dövmüştüm. Bir tarafimdan kan alicaklardi babam zor kurtarmisti. Allahtan arkamiz saglam da kurtardik pacayi

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
GTA V epic games te ücretsiz olduğunda 18 tane hesap açıp bütün hesaplara gta 5 i eklemiştim.Birinde ban yersem diğerine geçerim diye.Oynamak nasip olacak mı bilmiyorum.
Sıra sizde.
Sınıfta kız yanımda yere düşen kalemi almak için elini attı o elde nereye geldi sence (bir çılgınlık değil ama en büyğü bu )

Excator23cm

80+ Gold
gece arkadaşlarla okula girip top oynamıştık5. sınıfta baya oynadık sonra baktık bekçi geliyor şaşırdık bir durduk 5dk kendimize gelemedik elinde sopa vardı meğersen okulda kalıyormuş bekçi hemen çıkışa koştuk ama nasıll fırladık hepimiz bizim bekçi yaklaşık 20yıldır okulda çok sert
sonra bir baktık kapıyı kilitlemiş bizi kovalıyor korkutmak için sonra okula girdik akşam kursalrı vardı bitmişti çoktan neyse girdik tuvaletlerde bekledik sonra kaçtık :)

Khonshu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ali Harman
call of duty warzone indirmeye çalışıyorum, var mı daha büyüğü?

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
GTA V epic games te ücretsiz olduğunda 18 tane hesap açıp bütün hesaplara gta 5 i eklemiştim.Birinde ban yersem diğerine geçerim diye.Oynamak nasip olacak mı bilmiyorum.
Sıra sizde.
nasıl olacağını merak edip kayak kayarken bilerek kendimi saldım ve metrelerce kafamı vura vura yuvarlandım. (kötüydü)

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Knk bizim durum karışık ya. Babam türkiyeden para kazanıyor (TL kazanıyor yani). Euro yükseldikçe bizim burada satın alma güçümüz düşüyor.
Desene öyle bende euro kazanıyorsunuz sanıyordum maga be

theerenyz

80+
Desene öyle bende euro kazanıyorsunuz sanıyordum maga be
Euro kazansaydık şu an 3090 ön siparişini vermiştim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar buna çılgınlık demeyelim de. Masaya vurunca ekran kartım yerinden oynuyor ve bilgisayar kapanıyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,227
Üyeler
163,449
Son üye
TheGodFather
Top Bottom