oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Technopat'dan kaçtım.
Sınıfta kız yanımda yere düşen kalemi almak için elini attı o elde nereye geldi sence (bir çılgınlık değil ama en büyğü bu )GTA V epic games te ücretsiz olduğunda 18 tane hesap açıp bütün hesaplara gta 5 i eklemiştim.Birinde ban yersem diğerine geçerim diye.Oynamak nasip olacak mı bilmiyorum.
Sıra sizde.
maskesiz çöp atmaya gitmekGTA V epic games te ücretsiz olduğunda 18 tane hesap açıp bütün hesaplara gta 5 i eklemiştim.Birinde ban yersem diğerine geçerim diye.Oynamak nasip olacak mı bilmiyorum.
Sıra sizde.
Alin bu arkadasi burdan ruyasinda gordugu seyleri gercek saniyor.Sınıfta kız yanımda yere düşen kalemi almak için elini attı o elde nereye geldi sence (bir çılgınlık değil ama en büyğü bu )
Knk bizim durum karışık ya. Babam türkiyeden para kazanıyor (TL kazanıyor yani). Euro yükseldikçe bizim burada satın alma güçümüz düşüyor.Kanka buraya geri gelirsen ötv falan gümrük vergisi falan kdv derken fakir kalırsınız gelmeyin
Gerçekti ama sınıf 6 falandı o zamanlar kafa basmıyorAlin bu arkadasi burdan ruyasinda gordugu seyleri gercek saniyor.
nasıl olacağını merak edip kayak kayarken bilerek kendimi saldım ve metrelerce kafamı vura vura yuvarlandım. (kötüydü)GTA V epic games te ücretsiz olduğunda 18 tane hesap açıp bütün hesaplara gta 5 i eklemiştim.Birinde ban yersem diğerine geçerim diye.Oynamak nasip olacak mı bilmiyorum.
Sıra sizde.
Desene öyle bende euro kazanıyorsunuz sanıyordum maga beKnk bizim durum karışık ya. Babam türkiyeden para kazanıyor (TL kazanıyor yani). Euro yükseldikçe bizim burada satın alma güçümüz düşüyor.
Euro kazansaydık şu an 3090 ön siparişini vermiştimDesene öyle bende euro kazanıyorsunuz sanıyordum maga be
Yaşım az daha büyük olsa çalışmaya gelcem barya sjsjsEuro kazansaydık şu an 3090 ön siparişini vermiştim