Has4nGodEx
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
ArKAdaŞLarLa KaVGa eTTiK artIk bEn De HawlİYİm.
Helalke4000 TL bütçeyle laptop aldım.
Laptopu seçtiğim kolumu ısırmak istiyorum nasıl böyle bişe yaparım?Helalke
2 tane ateşlede biz ban yiyek dostumGTA V epic games te ücretsiz olduğunda 18 tane hesap açıp bütün hesaplara gta 5 i eklemiştim.Birinde ban yersem diğerine geçerim diye.Oynamak nasip olacak mı bilmiyorum.
Sıra sizde.
Satılık değil be knkm.2 tane ateşlede biz ban yiyek dostum![]()
Sat demedim ki ateşlermisin dedimSatılık değil be knkm.
Sistem özellikleri ne?Laptopu seçtiğim kolumu ısırmak istiyorum nasıl böyle bişe yaparım?
Ateşleyemem knk maalesefSat demedim ki ateşlermisin dedim![]()
Direk laptop linki atim bence:Sistem özellikleri ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ateşleyemem knk maalesef![]()
Hayırlı yolculuklar şimdiden de corona bölmesin o hayali.Biliyorsun çoğu hayali çöp etti.Sanırım kanadaya gitmem baya çılgınca olacak.
Orada yeni bir düzene alışacağım
Gerçi daha 1 seneden fazla var.
Bugüne kadar yaptığım en değişik şey 3.sınıftaydım çok anlamıyordum o işlerden.
Müzik öğretmenime çıkma teklif etmiştim hocamda bir günlüğüne kabul etmişti![]()
Beni de biraz tereddütte bıraktı ama daha 1.5 sene falan var.Hayırlı yolculuklar şimdiden de corona bölmesin o hayali.Biliyorsun çoğu hayali çöp etti.
Ben birde müzik sınavında şunu söylemiştim:Sanırım kanadaya gitmem baya çılgınca olacak.
Orada yeni bir düzene alışacağım
Gerçi daha 1 seneden fazla var.
Bugüne kadar yaptığım en değişik şey 3.sınıftaydım çok anlamıyordum o işlerden.
Müzik öğretmenime çıkma teklif etmiştim hocamda bir günlüğüne kabul etmişti![]()
Geçmiş olsun knkm.Direk laptop linki atim bence:
HP Notebook - 14-cf2001nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
Güncelleştirme veya yükseltme bilgileri mi arıyorsunuz? Donanım bileşenlerinin veya yazılım programlarının adlarını mı bulmaya çalışıyorsunuz? Bu belge, bu dizüstü bilgisayar için teknik detayları içerir.ir.support.hp.com