çok değişik nedenleri var açıkçasıSebebi ne ki hocam?
Açınca yaparızda kar payı çok düşük asıl olaydan karı alan kişiyle bi sponsorluk yapmak lazım malum yüzde 80 lere varan bir vergi olunca.Foruma özel indirim kodu var mı hocam
Niye ilerde öğreniyorsun başla şimdiden hafiften Japonca'ya .PC hakkında çoooooooook ama çok daha bilgili olmayı istiyorum.
İleride Japonca öğrenip Japonya'da yaşama hayalim var bir de.
Neden bu ülkeye hizmet edeyim ki? İnsanları garip, hükümet çok kötü.İnsan bir der ki vatana millete hizmet edeceğim yok Japonya’da yaşayacam
Yok isviçre yok Norveç
Sen Türk değilmisin eğer dedelerin cephede can vermişse senin bu vatana borcun vardırNorveçte yaşamak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden bu ülkeye hizmet edeyim ki? İnsanları garip, hükümet çok kötü.
Nebiliyim kardeş kimse bu ülkeyi sevmiyormu desem ne desem bilemedimNiye kimse bu ülkeden kaçmak yerine kurtarmayı hedeflemiyor?
Neden hedefliyeyim? Bana göre benim yaşam standartlarım daha önemlidir. Örneğin Almanya'da 10.000€'ya alabileceğim arabayı neden bu ülkede yaşayıp 100.000₺'ye alayım?Niye kimse bu ülkeden kaçmak yerine kurtarmayı hedeflemiyor?
iyi bir bölüm okuyup iyi para kazanmak ve ilk param ile güncel bir pc alıp yanına oyun alarak geçmişin acısını çıkartmak olurBen başlayayım. bilgisayar ile ilgili bir işe sahip olmak.
sizinkileride bekliyorum
O zaman defol gitNeden hedefliyeyim? Bana göre benim yaşam standartlarım daha önemlidir. Örneğin Almanya'da 10.000€'ya alabileceğim arabayı neden bu ülkede yaşayıp 100.000₺'ye alayım?