DA Forum üyeleri kendilerini tanıtıyor!

dostecann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
735
Bu konuyu kimin neyle uğraştığını ve forum üyelerinin yaşlarını merak ettiğim için açtım.

Ben 18 yaşındayım. Son sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim. Küçüklüğümden beri sporla ilgilendiğim için TYT ve yetenek sınavı ile Besyo kazanıp spor eğitmeni olmak istiyorum. -Macfit'deki hocalar gibi- Maaşımın yanında birkaç kişiye de özel ders vermeyi düşünüyorum. Vücut geliştirmek ve sporda ilgi alanım olduğu için bana uygun olduğunu düşünüyorum. İstanbul'da yaşıyorum.

Yaş, (varsa) yaptığınız meslek, gelecek hedefiniz, ilgi alanlarınız, yaşadığınız yer...

yaş 19. üniversite 1.sınıf. tıp ve mühendislik ilgimi çekiyor bu yüzden biyomedikal okuyorum. ilgi alanım futbol (gerçek ronaldo benim). denizlide yaşıyorum.

Yaş 18.
Son sınıf sayısal öğrencisiyim.
Gençlerbirliği severim, içeride dışarıda maç kaçırmam.

yaş 16 11. sınıf okuyorum sayısalım derslerime olabildiğince çalışan ama bunun yanında tembellikte yapıp ara sıra oyun oynayan biriyim ayrıca hafta sonları dershaneye gidiyorum . Fazla kilolu olduğum için genelde yürüyüş yapıyorum ara sırada şınav çekiyorum . Hedefim ise biraz belirsiz 1-2 ay öncesine kadar pc mühendisliği düşünüyordum ama o tarz konulardaki meslekleri herkes istiyor o yüzden makine mühendisliği veya başka tarz mühendisliklere kaymış durumdayım , üniversite olaraksa en azından hayalimde ytü var o olmazsa ki olacağını sanmıyorum istanbulda orta halli bir üni'ye 1-2 yıl gidip daha sonra kayıdımı amerikaya kayıt yaptırmayı ve oradan mezup olup hayatımı orada devam ettirmeyi düşünüyorum. bunun içinde sürekli ingilizce kelimeler öğreniyorum zaten belli bir temelim vardı fakat öğrenmeye başladığımdan beri kesinnlikle çok geliştim ve mutluyum , umarım hedeflerime ulaşır ve çok çalışmak zorunda kalmam . Son olaraksa sosyal olarak çok arkadaşım yok o yüzden berbatım diyebilirim o yüzden benim gibi böyle bir derdi olan biri ile muhabbet falan iyi olabilir

Bu konuyu kimin neyle uğraştığını ve forum üyelerinin yaşlarını merak ettiğim için açtım.

Ben 18 yaşındayım. Son sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim. Küçüklüğümden beri sporla ilgilendiğim için TYT ve yetenek sınavı ile Besyo kazanıp spor eğitmeni olmak istiyorum. -Macfit'deki hocalar gibi- Maaşımın yanında birkaç kişiye de özel ders vermeyi düşünüyorum. Vücut geliştirmek ve sporda ilgi alanım olduğu için bana uygun olduğunu düşünüyorum. İstanbul'da yaşıyorum.

Yaş, (varsa) yaptığınız meslek, gelecek hedefiniz, ilgi alanlarınız, yaşadığınız yer...
Yasım 21. Öğrenciyim, Hedefimi Profil resmim zaten Yansıtıyor :D, İlgi Alanlarım Arasında Havacılık, Uluslararası Siyaset, Spor (Futbol ağırlıklı olmak üzere Basketbol, Boks, Nadiren Tenis), İstanbul

Geri