Bi depresyon otelindeyim adı dünya tam pansiyon.depresyon alarmı!
v
Sevmeyen anlamaz kardeş, hem de hiç anlayamaz.Aşk acısı çeken insanları anlamıyorum ya Tek hayalim yalnız yaşamak, insanlardan uzak kalmak.
Niye birini sevip aşık olayım ki? Ya da birini niye sevip aşık olursun? Garip karşılıyorum bu aşk olaylarını. Evlenen insanların %90 ı da bir yerden sonra mutlu olmadıklarını söylüyor. Evlensem de böyle kötü, herkesin birbirini kazıkladığı bir dünyaya çocuk getirmem. Çocuğa kötülük yapmış olurum.Sevmeyen anlamaz kardeş, hem de hiç anlayamaz.
İyi bir tasarimci olup kanada Toronto da iyi bir maaşla yasamakBen başlayayım. bilgisayar ile ilgili bir işe sahip olmak.
sizinkileride bekliyorum
dostum sen kendi isteğinle aşık olmuyorsun. Gerçekten öyle birini tanıyınca aşık oluyorsun. Ve bu çıkmaz sokak, bırakmak, sevmemek istesen de olmuyor, düşünmeden edemiyorsun. Evlenip de mutlu olmayanlar da sevmeden akraba görücü mantığıyla veya bir tarafın parasından dolayı evlenenlerden dolayı oluşuyor. Şu an bir şey hissetmiyor olabilirsin. Senin de karşına öyle biri çıkar da aşık olursan, anlarsın yazdıklarımı.Niye birini sevip aşık olayım ki? Ya da birini niye sevip aşık olursun? Garip karşılıyorum bu aşk olaylarını. Evlenen insanların %90 ı da bir yerden sonra mutlu olmadıklarını söylüyor. Evlensem de böyle kötü, herkesin birbirini kazıkladığı bir dünyaya çocuk getirmem. Çocuğa kötülük yapmış olurum.
Görüpte aşık olduğum zaman, iyi biri gibi gözükse bile, aklıma o insanın kötü biri olabileceği, beni bir gün aldatabileceği, bana yalan söyleyebileceği gibi şeyler gelir. Kimseye asla güvenemem.dostum sen kendi isteğinle aşık olmuyorsun. Gerçekten öyle birini tanıyınca aşık oluyorsun. Ve bu çıkmaz sokak, bırakmak, sevmemek istesen de olmuyor, düşünmeden edemiyorsun. Evlenip de mutlu olmayanlar da sevmeden akraba görücü mantığıyla veya bir tarafın parasından dolayı evlenenlerden dolayı oluşuyor. Şu an bir şey hissetmiyor olabilirsin. Senin de karşına öyle biri çıkar da aşık olursan, anlarsın yazdıklarımı.
Güvenmezsin ama kalbinin bir yerine yer edinir. Ne kadar güvenmesende hep bir sevgi olur içinde.Görüpte aşık olduğum zaman, iyi biri gibi gözükse bile, aklıma o insanın kötü biri olabileceği, beni bir gün aldatabileceği, bana yalan söyleyebileceği gibi şeyler gelir. Kimseye asla güvenemem.