Mesleğimi elime alıp mutlu bir şekilde yaşamak.Başlıkta sorduğum gibi hayattaki gayeniz veya ileride kendinizi nerde görmek istersiniz?
bendeMesleğimi elime alıp mutlu bir şekilde yaşamak.
Benim amacım liseyi tekniker olarak bitirip üniversiteyi 4 yıllık mühendislik okulunu bitirip 2 yıl master yapıp ingilizcenin yanina bir dil öğrenip global enerji sektörüne açılmak isterim.Mesleğimi elime alıp mutlu bir şekilde yaşamak.
Off çok iyi bir hedef. İnşallah amacına ulaşırsın. Bayağı güzel hedeflerin var.Benim amacım liseyi tekniker olarak bitirip üniversiteyi 4 yıllık mühendislik okulunu bitirip 2 yıl master yapıp ingilizcenin yanina bir dil öğrenip global enerji sektörüne açılmak isterim.
Hayatta anamın söylediği bir söz var benim için. Allah gönlüne göre versin derdi. Bide bir hayalim veya yapmak istediğim iş var. Çok küçükken büyük bir kaza atlattım ve hayatta en büyük acılarımı o zaman çektim. Bende bundan sonra eğer mühendislik işinden güzel bir para kazanırsam ramazanda kumanya yada yemek vermek isterim.Off çok iyi bir hedef. İnşallah amacına ulaşırsın. Bayağı güzel hedeflerin var.
AynısındanMesleğimi elime alıp mutlu bir şekilde yaşamak.
İnşallah kardeşim. Çok iyi niyetlisin.Hayatta anamın söylediği bir var benim için. Allah gönlüne göre versin derdi. Bide bir hayalim veya yapmak istediğim iş var. Çok küçükken büyük bir kaza atlattım ve hayatta en büyük acılarımı o zaman çektim. Bende bundan sonra eğer mühendislik işinden güzel bir para kazanırsam ramazanda kumanya yada yemek vermek isterim.