Neler Yeni

Hayattan sıkıldım bir öneriniz varmı?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mustafa Mete
Merhaba son zamanlarda her şeyden koptum çok içime kapandım zaten nerdeyse hiç arkadaşım yok kız arkadaşım sevgilim falanda yok artık hayattan sıkılmaya başladım yaptığım şeyler zevk vermiyor eskisi gibi sorunlarla başa çıkamıyorum okul ve benzeri yerler bana çok yük oluyor her şeyde başarısız olmam beni rahatsız ediyor içimden bazen intihar düşünceleri geçiyor ama intihar etmemekte kararlıyım nerdeyse hiç bir hayalimi gerçekleştiremedim hayattan sıkıldım bir arkadaşlarımla konuşuyordum discordu yasakladılar yılın biri arkadaşlarımla roblox falan oynuyorduk oyun yapıyorduk kafa dağıtıyorduk onuda yasakladılar sizin bir öneriniz varmı? ne yapmalıyım?

Zzabuza

80+ Bronze
Ergenlikten oluyor metekral akisina birak

Tutulma

80+
Merhaba son zamanlarda her şeyden koptum çok içime kapandım zaten nerdeyse hiç arkadaşım yok kız arkadaşım sevgilim falanda yok artık hayattan sıkılmaya başladım yaptığım şeyler zevk vermiyor eskisi gibi sorunlarla başa çıkamıyorum okul ve benzeri yerler bana çok yük oluyor her şeyde başarısız olmam beni rahatsız ediyor içimden bazen intihar düşünceleri geçiyor ama intihar etmemekte kararlıyım nerdeyse hiç bir hayalimi gerçekleştiremedim hayattan sıkıldım bir arkadaşlarımla konuşuyordum discordu yasakladılar yılın biri arkadaşlarımla roblox falan oynuyorduk oyun yapıyorduk onuda yasakladılar sizin bir öneriniz varmı? ne yapmalıyım?
Psikiyatriye git ve antidepresanlara başla. İlaç kullananlara deli gözüyle bakan bir tayfa var onlardan olma. Ayrıca benim de hiçbir konuda yeteneğim yok çok üzülme.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ergenlikten oluyor metekral akisina birak
Nasıl akışına bırakayım her gün acı çekiyor gibi hissediyorum içim hiç bir şekilde rahat etmiyor zaten yanlızdım daha da yalnız oldum içimi dökecek kimsem yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psikiyatriye git ve antidepresanlara başla. İlaç kullananlara deli gözüyle bakan bir tayfa var onlardan olma. Ayrıca benim de hiçbir konuda yeteneğim yok çok üzülme.
Aslında o kadar ilaçlık bir mevzu yok gibi sadece içim rahat etmiyor

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Tekin Ayber
Aslında durumun dışarıdan bakınca "Saldım çayıra Mevlam kayıra" mantığı...

Kendine yararlı ve güzel bazı uğraşlar edinmelisin. Şimdi böle yazdım diye de kızma lütfen, dost acı söyler :)

Zzabuza

80+ Bronze
Nasıl akışına bırakayım her gün acı çekiyor gibi hissediyorum içim hiç bir şekilde rahat etmiyor zaten yanlızdım daha da yalnız oldum içimi dökecek kimsem yok.

Hepimiz yaşadık metekral geçecek. Sakın depresif olma o yaşlarda yuruyus yap

Tutulma

80+

Yok hocam git yine de psikiyatriye. Ama önce kan tahlili yaptır, antin guntin bir vitamin azıcık eksik olsun depresyon yapıyor.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Ege
Saçma gelebilir ama dua ezberlemek çok iyi bir aktivite insanı da sıkmıyor hem

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam git yine de psikiyatriye. Ama önce kan tahlili yaptır, antin guntin bir vitamin azıcık eksik olsun depresyon yapıyor.
Yok baktırdım yok yani gayet sağlıklıyım zaten sağlıksız olsam direk giderim.

Saçma gelebilir ama dua ezberlemek çok iyi bir aktivite insanı da sıkmıyor hem
Hocam ezberim çok kötü bilmem kaç yıldır okul okuyorum hala çarpım tablosunu bile ezberleyemedim ama denerim.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
...
yalnız oldum içimi dökecek kimsem yok.
Demeyin hocam öyle, biz varız.

Zzabuza Hocamın dediği gibi birazcık yürüyüş yapın. Dışarı çıkıp temiz hava alıp, en azından bilmediğiniz sokaklardan geçmeniz, içinizi rahatlatır. Sorunlarınız için bir kağıda yazın en basitinden en zora doğru o sorunu halletmeye çalışın. Her şeyde başarısız oluduğunuzu düşünmeyin. Elbet başarılı olduğunuz bir konu vardır. Gerçekten yoksa, en azından bir konuda iyi olmak için uğraşın. Bilgi edinin. İlaca da hemen başvurmanızı tavsiye etmem. O bence en son çare.

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Tekin Ayber
Durup durup çocuğu psikytariye göndermeyin, sonra deli diye hastaneye yatırırlar, hele intihar filan derse hemen bağlarlar :p

Şaka maka, derslerini çalış, kız arkadaş edin şöyle hanım hanımcık ve arkadaş seç ve arkadaş canlısı olmaya çalış.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mustafa Mete
Durup durup çocuğu psikytariye göndermeyin, sonra deli diye hastaneye yatırırlar, hele intihar filan derse hemen bağlarlar :p

Şaka maka, derslerini çalış, kız arkadaş edin şöyle hanım hanımcık ve arkadaş seç ve arkadaş canlısı olmaya çalış.
Hanki kız bana baksın? tipim desen çok iyi değil az buçuk kiloluyum huyum da çok iyi değil biraz agresifim aslında bir kızdan hoşlandım kızda öğrendi yüzüme bile bakmadı : (

Arkadaş konusu şöyle benle kimse arkadaş olmuyor 1 arkadaşım var onlada ayda bir anca görüşürüz.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,754
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Spor yapmaya çalış, kız arkadaş yapmaya çalış derim (ben yapamamıştım o dönemde ayrı mevzu) yada bir şey yapmaya çalış örneğin bisikletin varsa etrafta gez. gibi o dönem elbet geçiyor.

Top Bottom