Neler Yeni

Hayattan sıkıldım bir öneriniz varmı?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Tekin Ayber
Kızı anlayamadımki arkadaşım sadece bu senden hoşlanıyor dedi gözümün önünde oda lütfen sus dedi kibar bir dille sonra bütün sınıf haberdar olmasın diye arkadaşıma kaş göz yaptım oda ahha hhaa şaka yapmıştım dedi

kızın bende eksin bulduğu yan bence içime kapanık olmam olabilir bir ara önümde oturuyordu utançdan kızın yüzüne bile bakamıyordum ama bu dediğim olaydan önce ve sonra bana kötü davranmadı yani?
Korkak olma ve kızı da üzme, kıza hemen arkadaş olalım da deme, belli ki kız ailesinden veya ortamda dedikodu olur diye utangaçlığından bu işlere uzak durmak istiyor. Sen cesaretli olacaksın, kıza yardım edeceksin, her sabah selam vereceksin, muhabbet edeceksin, kızı kendine ısındıracaksın ama aşk yok o sonraki aşama... :D Önce kendine alıştıracaksın, iyi biri olduğunu kıza hissettireceksin, kıza kendin hakkında arada da sorular soracaksın çaktırmadan, bak bakalım kızın senin hakkındaki düşünceleri nelermiş diye ...

Mete?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Mete
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Telefon,Futbol
Utangaçlığını birazcık yenebilirsen eğer anlattığına göre kızda hoşlanıyorsa o iş olur
Şuanda net bir cevap yok ondan bizde pek bir şey diyemiyoruz.
Bilmiyorum utançganlığımı yenmeye bende çalışıyorum kız hoşlanıyormu bende emin değilim ama bence hoşlanıyor zaten o kadar çirkin değilim 10 üzerinden 7.5 falanım.
Kızı zaten nerdeyse ilk okuldan beri tanıyordum hep aynı sınıftaydık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korkak olma ve kızı da üzme, kıza hemen arkadaş olalım da deme, belli ki kız ailesinden veya ortamda dedikodu olur diye utangaçlığından bu işlere uzak durmak istiyor. Sen cesaretli olacaksın, kıza yardım edeceksin, her sabah selam vereceksin, muhabbet edeceksin, kızı kendine ısındıracaksın ama aşk yok o sonraki aşama... :D Önce kendine alıştıracaksın, iyi biri olduğunu kıza hissettireceksin, kıza kendin hakkında arada da sorular soracaksın çaktırmadan, bak bakalım kızın senin hakkındaki düşünceleri nelermiş diye ...
Kızla zaten nerdeyse sıkça konuşuyoruz bir ara muhabet bile etmiştik benim hakımda nasıl düşünüyor bilmiyorum.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Tekin Ayber
Bilmiyorum utançganlığımı yenmeye bende çalışıyorum kız hoşlanıyormu bende emin değilim ama bence hoşlanıyor zaten o kadar çirkin değilim 10 üzerinden 7.5 falanım.
Kızı zaten nerdeyse ilk okuldan beri tanıyordum hep aynı sınıftaydık
He biz de inandık zaten Ronaldo kadar çirkin olamzsın :p

Zzabuza

80+ Bronze
Hanki kız bana baksın? tipim desen çok iyi değil az buçuk kiloluyum huyum da çok iyi değil biraz agresifim aslında bir kızdan hoşlandım kızda öğrendi yüzüme bile bakmadı : (

Arkadaş konusu şöyle benle kimse arkadaş olmuyor 1 arkadaşım var onlada ayda bir anca görüşürüz.
Üni de kizlar teklif ediyo boş ver sen

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
...
Üni de kizlar teklif ediyo boş ver sen
1742235692214.png

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba son zamanlarda her şeyden koptum çok içime kapandım zaten nerdeyse hiç arkadaşım yok kız arkadaşım sevgilim falanda yok artık hayattan sıkılmaya başladım yaptığım şeyler zevk vermiyor eskisi gibi sorunlarla başa çıkamıyorum okul ve benzeri yerler bana çok yük oluyor her şeyde başarısız olmam beni rahatsız ediyor içimden bazen intihar düşünceleri geçiyor ama intihar etmemekte kararlıyım nerdeyse hiç bir hayalimi gerçekleştiremedim hayattan sıkıldım bir arkadaşlarımla konuşuyordum discordu yasakladılar yılın biri arkadaşlarımla roblox falan oynuyorduk oyun yapıyorduk kafa dağıtıyorduk onuda yasakladılar sizin bir öneriniz varmı? ne yapmalıyım?

Yalnızlık iyidir. Başın fazla ağrımaz. Yaşın gençken bir müzik aleti çalmayı öğren.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,184
İsim
Ömer
yaş kaç knk

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,923
İsim
Sarp Yılmaz
Merhaba son zamanlarda her şeyden koptum çok içime kapandım zaten nerdeyse hiç arkadaşım yok kız arkadaşım sevgilim falanda yok artık hayattan sıkılmaya başladım yaptığım şeyler zevk vermiyor eskisi gibi sorunlarla başa çıkamıyorum okul ve benzeri yerler bana çok yük oluyor her şeyde başarısız olmam beni rahatsız ediyor içimden bazen intihar düşünceleri geçiyor ama intihar etmemekte kararlıyım nerdeyse hiç bir hayalimi gerçekleştiremedim hayattan sıkıldım bir arkadaşlarımla konuşuyordum discordu yasakladılar yılın biri arkadaşlarımla roblox falan oynuyorduk oyun yapıyorduk kafa dağıtıyorduk onuda yasakladılar sizin bir öneriniz varmı? ne yapmalıyım?
Hala aynı durumda hisseden biri olarak söyleyeyim acilen psikiyatriye git tedavine başla ve sakın bırakma çünkü o hatayı yaptım ve bedelini ödüyorum şimdi.

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes k
Yaş kaç kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,217
Üyeler
170,989
Son üye
ardayuutsshg
Top Bottom