Strelok
80+ Silver
Yok ya kardeş okul var gelirizafganistana bilet yok ama 2023 de diğer arkadaşlarınla beraber gideceksin mümkünse geri gelme
Yok ya kardeş okul var gelirizafganistana bilet yok ama 2023 de diğer arkadaşlarınla beraber gideceksin mümkünse geri gelme
Orda imam hatipe gidip hacı hoca olurusun gelme senYok ya kardeş okul var geliriz
Şaka bir yana dedem Marmara üniversitesi ilahiyat mezunuydu Afgan dili öğrenip işim gücüm olsa orada veya Pakistan’da kalırdımOrda imam hatipe gidip hacı hoca olurusun gelme sen
Evet baya koyuyor üstelik çok az bir süreyle oy kullanma hakkını kaybediyorum:/Gelecek seçimde oy kullanamayıp eli kolu bağlı oturacakların yerinde olmak istemezdim. 18 yaşından küçük gençlerin ülkenin şu halini görüp de oy kullanamaması fena koyuyordur.
Kendimi onların yerine koydum, bayağı koyuyor evet.
Bende öyleyim baya koyuyorEvet baya koyuyor üstelik çok az bir süreyle oy kullanma hakkını kaybediyorum:/
Aslında hakkım olsa oy kullanırmıydım bilmiyorumda çünkü piyasada şahsen hoşuma giden insan yok acaba ne zaman adam akıllı birini görebileceğizBensiz siyaset mi olur beni niye etiketlemiyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende öyleyim baya koyuyor
Kaynak benim.Kaynak verebilir misiniz?
Arkadaşlar dayanamadım hesabı dondurdum. Millet GT yaparak takipçi kasıyor, 10 hesaptan 9'u karı kız avlayan tipler. GT yapıp hesaplarını satıyorlar. Bide içerisi full fetö sempatizanı ve kadir mısıroğlu-abdulhamit Han'ı tanrılaştıran kişilerle dolu ve evet; AKP'li Troll hesabı açtım ve 1-2 günde 100 takipçiye ulaştım. 1 ay kalsaydı büyük ihtimalle milletvekilli falan olurdumTwitter üzerinden bir deney yapıyorum. İnşallah başarılı olacak. Şimdi SS atamam, atarsam bazı arkadaşlar hesabı ifşalar, deney başarısız olur. Az çok ne yaptığımı tahmin ediyorsunuzdur
Bunu izle bir daha düşünkanka bence allah yok ya
Afganistan'a gitse 3 gün sonra Anıtkabir'in taşlarını öper, insan yerine koyup cevap falan vermişsin de seviyeni düşürme, insan yerine koyma.Orda imam hatipe gidip hacı hoca olurusun gelme sen