Hahacıoğulları
80+ Bronze
Ironi miSeni kim doğurdu annen. Onu kim doğurdu annesi. Onu kim doğurdu anneannenin annesi.
Onu kim yarattı?
Ironi miSeni kim doğurdu annen. Onu kim doğurdu annesi. Onu kim doğurdu anneannenin annesi.
Onu kim yarattı?
çaya şeker attın karıştırdın bak şekerde yok (!)Ironi mi
Hayal kurmaya devam et.Şeriat gelecek bu kadar basit.
Hak isteyenin hakkını verin akıllı şeriatçı arayanın başını kesin.Hayal kurmaya devam et.
Ciddiyim biletimi al tatillerde Afganistan’da çalışırımYallah arabistan a
Tamam her şeyi yazmışlar bir tek bu koydu bana
afganistana bilet yok ama 2023 de diğer arkadaşlarınla beraber gideceksin mümkünse geri gelmeCiddiyim biletimi al tatillerde Afganistan’da çalışırım
Heleki bu ülkede doğmamış büyümemiş çilesini çekmemiş suriyelilerin afganların vesayre oy kullanacağı bir dönemde epey bir koyar. Gurbetçiler, Yeni vatandaşlık alanlar (en az 10 sene) ve 65 yaşını geçmiş olanlar(18 yaşından küçük nasıl kullanmıyorsa 65 yaş üstüde kullanmamalı) oy kullanmamalı.Gelecek seçimde oy kullanamayıp eli kolu bağlı oturacakların yerinde olmak istemezdim. 18 yaşından küçük gençlerin ülkenin şu halini görüp de oy kullanamaması fena koyuyordur.
Kendimi onların yerine koydum, bayağı koyuyor evet.
Olur mu oğlum öyle şey, ee APK'nin oylarının yarısı gitti.65 yaşını geçmiş olanlar oy kullanmamalı.
Kaynak verebilir misiniz?Hak isteyenin hakkını verin akıllı şeriatçı arayanın başını kesin.
-Mete Han
Şeriat gelecek bu kadar basit.
Ciddiyim biletimi al tatillerde Afganistan’da çalışırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam her şeyi yazmışlar bir tek bu koydu bana