Neler Yeni

🔥 HAYIRDIR? BAHÇELİ'NİN FİYASKOSUNA ERDOĞANDAN DESTEK GELDİ!?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin çağrısına destek: Tarihi bir fırsat penceresi açıldı!​

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan için "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerine bir yorum da Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nın uzattığı el kişisel hesaplara kurban edilmesin. Terörün olmadığı Türkiye inşa edelim" dedi.
- Yazıklar olsun diyorum! Bu tam bir kansızlık! Sırf anayasa değişikliğini uygulayıp görev süresini uzatabilmek ve her türlü pis işlerini sürdürebilmek için bu kansızlığı yapıyorsa devletin başındaki zât; gerçekten ülkenin etik, sosyal ve iktisadi açıdan bittiğinin artık son noktasıdır. Erken seçimi de sırf bu g*t korkusundan istemiyorlar çünkü kaybedecekler. akepenin şuan gerçekten son dönemi bu, her ne kadar muhalefet te berbat olsa bile gene de kötünün iyisi ana muhalefettir.

1729605927327.png

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Kendileri de katil utanmadan chplilere laf yapıyorlar

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yine günümüze neşe katan (!) haberlerle gelmişsin :)

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Olan askerlerimize oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten krallar gibi bakıyorlar

KAANT10X

80+ Bronze
Sen ve senin yaverin olan eleman hiçbir zaman utanmayacaksınız değil mi ? Gerçekten bilerek bu forumda bu şekilde takılıyorsunuz milletin damarına basıyorsunuz.
Benim yaverim kim? Bu arada ben bahçeli için bir şey demedim reis sanki dediklerine katılıyormuş gibi lanse edilmiş.
Biz bahçeliyi üstad Kadir mısıroğlundan biliriz.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Benim yaverim kim? Bu arada ben bahçeli için bir şey demedim reis sanki dediklerine katılıyormuş gibi lanse edilmiş.
Biz bahçeliyi üstad Kadir mısıroğlundan biliriz.
üstad mı :kekw:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
1729608760688.png

KAANT10X

80+ Bronze
Üstad'a bakar mısın :)
Bahçeli yine bunaklık krizine girip abuk subuk konuşmuş yine üstad dediğinde haklı çıktı. Bugüne kadar dediği her şey gerçekleşti.
Bahçeli bazen neye hizmet ettiğini kendiside bilmediği için sapıtır. Ama aslolan şu ki devletimiz nezdinde hiç bir ciddiyeti olmayan sözlerdir şimdi de 14 mayısta kandille ortak aday çıkaranlar için hükümete saldırma fırsatı doğdu. Ama şu bir gerçekki anayasa değişikliği için hükümet haddini aşmaya başladı durum daha fazla tehlikeli hal almadan toparlanmalı.

Top Bottom