Hoş bulduk efendim?Hos geldiniz
Ban sebebi nedir? Ben maxsimum 1 hafta yemiştim.Sosyal'den 2 yıl ban yedim. Daha doğrusu sürgün edildim. Şimdi burada takılıyorum.
Hakaret. Arkadaş geldi, ciddi bir konuda dalga geçti. Ben de dayanamadım, anlık bir sinirle açtım Drive'ı. Mesaja linkini koydum. Sonra pişman oldum ama mesajı silme ya da düzenleme şansım yoktu. Kendimi raporladım. Sonuç:Ban sebebi nedir? Ben maxsimum 1 hafta yemiştim.
Birde açılan konulara bahane bulan modları yokmu. Yok büyük harf kullanımı yok “yardım” yazmak yasak filan. Büyük harfle yazılan tek kelime kullanmadığım halde büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir diye susturma aldığım oldu. Konu açarken korkarak açıyosun sözde tavsiye almak için konu açıyosun ama bir bakıyosun başlığın değişmiş ? birde yorum yapmanı engelliyolar millet sana yazıyor cevap veremiyosun.Technopat forumda küfür edenler burada uslu çocuk olmuşlar. Sırf DA forumu savunduğum için 1 ay ban yedim Technopat forumdan. 2 senedir Technopat sosyal de takılıyordum artık banım açılsa bile dönmem oraya. Artık burayı daha iyi bir yer yapmaya çalışacağım. Pislik Technopat kitlesi hepiniz koyun gibi küfür edip hakaret ediyorsunuz. Recep Baltaş ve diğer yöneticilere hiçbir lafım yok ama kitlesi...
Kurallara uyuyorum zaten. 1 Senedir o forumdaydım. Kendisi güzel kitlesi kanser. Jahrein gibi.Birde açılan konulara bahane bulan modları yokmu. Yok büyük harf kullanımı yok “yardım” yazmak yasak filan. Büyük harfle yazılan tek kelime kullanmadığım halde büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir diye susturma aldığım oldu. Konu açarken korkarak açıyosun sözde tavsiye almak için konu açıyosun ama bir bakıyosun başlığın değişmiş ? birde yorum yapmanı engelliyolar millet sana yazıyor cevap veremiyosun.
Mevzu alakaya maydonoz susturmaları cevap veremezsem nasıl yardım alıcam. Herkes Türkçe eksperi değil ortama adapte olmak yerine ortamı kendilerine adapte etmeye çalışıyolar bu egoistliktir.Kurallara uyuyorum zaten. 1 Senedir o forumdaydım. Kendisi güzel kitlesi kanser. Jahrein gibi.
Evet, ben olaya bizzat şahit oldum. Her ne kadar haklı bile olsanız yaptığınız yakışmadı size. 2 sene sonra görüşürüzHakaret. Arkadaş geldi, ciddi bir konuda dalga geçti. Ben de dayanamadım, anlık bir sinirle açtım Drive'ı. Mesaja linkini koydum. Sonra pişman oldum ama mesajı silme ya da düzenleme şansım yoktu. Kendimi raporladım. Sonuç:
Alıntıyı görüntüle
Yakışmadığını biliyorum. Zaten sonradan pişman oldum ancak nafile. Resmen "Öfkeyle kalkan zararla oturur"un resmini çizdim. Yeni hesap açarsam IP'yi farkedince banlıyorlarmış galiba. Ne yapalım, görüşmek üzereEvet, ben olaya bizzat şahit oldum. Her ne kadar haklı bile olsanız yaptığınız yakışmadı size. 2 sene sonra görüşürüz
niye gamepower önermek suçmu ?Amacım tartışma çıkarmak değil ama Abdullah hocam bunu neden görmüyor? Adamın biri Seasonic PSU alabilirken birisi Gamepower PSU öneriyor...
Adamın birisi Samsung SSD alacakken birisi gidip James Donkey SSD öneriyor...
Her neyse amacım tartışma çıkarmak değil.